Martin02020 kérdése:
Fogytam 5 kg ot de ma azt vetem észre hogy több rajtam a hály mint volt és a mérleg is tobbet mutat . Valaki segitsen?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 12:15
1/3 anonim válasza:
Ha a mérleg többet mutat, akkor nem fogyhattál 5 kilót. Honnan szedted, hogy fogytál 5 kilót?
Nem koplalni kell, hanem egészségesen, mértékletesen táplálkozni és sokat mozogni. Akkor izom épül, nem háj. Háj csak akkor képződik, ha van miből. Ne vigyél be üres kalóriát.
2/3 anonim válasza:
Mennyivel mutatt többet a mérleg? Ha diétáztál és abbahagytad, elkezdtél utána ugyanúgy enni, akkor visszatöltődtek a glikogén raktáraid és ez látszik a mérlegen.
3/3 anonim válasza:
Nem akarod inkább mondjuk a szüleidet fárasztani kisgyerek? Reggel a lángosos kérdés,most ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!