Miért nem látok változást? (Többi lent)
Először is: "Kalóriát is számolok napi 900-1000 kalóriát eszek meg (többet nem tudok)."
Ez nagy hiba. Hét hét alatt majdnem heti egy kiló fogyás kapásból sok a te korodban és súlyoddal. Ha mindezt koplalással csinálod, azzal egyet érsz el: tarthatatlan állapotot hozol létre a szervezetednek, és amint visszatérsz a normál, súlytartásnak szánt étrendedre, hízni fogsz. Belassítod az anyagcseréd ezzel a hülyeséggel. Minimum 1200, de inkább 1400 kcal-t kéne enned naponta. A "nem bírok" pedig nem létező indok, bocsi. Mit nem bírsz? Nem akarsz.
Látni azért látod magad ugyanolyannak, mert az agyunkkal látunk és nem a szemünkkel, vagyis a te fejedben még az a kép él magadról, amit megszoktál. Ezen én is átestem és a többség, aki ismerőseim közül jelentősebben fogyott. Ez önmagában még nem testképzavar, de olyasmi végeredményben, és bizony nekem is ijesztő érzés volt, hogy nem érzékeltem a változást. Javaslom a centi beszerzését és a derék, mell, csípő és combkörfogatok felírását hetente-kéthetente egyszer.
Ha megeszel a napi 1000 kcal-ra egy kis zacskó sósmogyorót, ami 80g (tuti lemegy annyi) az már + ~450 kcal és van benne minden makróból is. Ha elyen keveset eszel, valamilyen multivitamint szedj mellé.
Nem látsz változást....ez a maradandó önkép. Ez okozza ha fájdalmat érzel egy csonkolt végtagban vagy 40 évesen 27-nek álmodod magad. Fogadd meg egyes tanácsát és monitorozd magad, centi és egy pontos mérleg, esetleg vezess naplót és hetente lapozz vissza, meg fogsz lepődni miket értél el.
A hawaii csirke egyáltalán nem gáz, miért gondolod annak? Ez végül is natúr csirke egy kis paradicsommal, ananásszal meg sajttal, nem? Még a rántott hús se fog tönkretenni semmit, ha alkalomszerűen eszed és sok zöldséggel.
Hajrá, menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!