Lehet fogyni 3 hónap alatt 30 kg-t? Egészségügyi probléma miatt kell (nem nyárra szeretném nyaralás miatt vagy ilyesmi) és Ir, pajzsmirigy, szétnyílt hasizom stb mellett kérdezem.
fogyis musorok azert vannak h te megszabadulj a penzedtol igy ok meggazdagodnak. semmire nem jok.ha ilyen problemaid vannak akkor marad a rendes dieta es a lassu seta, hidd el hatasos foleg a te sulyodnal.
szerintem legjobb lenne ha egy orvos allitana neked ossze etrendet es mozgast.
Mivel nagy a túlsúlyod, 1 kg/hét a reális. Ennél több nem.
Nem hiszem el, hogy az 1200-at SZAKEMBER ajánlotta, az ilyet ott kell hagyni.
Eszméletlenül éhes leszel, fájni fog a fejed, gyenge leszel, rosszul leszel, végül feladod az egészet.
Az 1200 helyett eszel mondjuk 1800-at, és brutál gyorsan 130 kiló leszel.
Ha mégsem, és sikerül (mondjuk nem 30-at, de 10-20-at) lógni fog a bőröd, amit csak késsel lehet eltávolítani.
Számtalan ilyen kérdés van, és sajnos senki nem hiszi el a következményeket, de ha veszed a fáradtságot és picit utánaolvasol a neten, látni fogod.
A fogyis műsorokból meg sajnos kimarad, hogy fél-1 évvel a műsor után a versenyzők tönkrement gyomorral, vesével meg egyéb egészségügyi problémával küzdenek, és átkozzák a napot, amikor jelentkeztek a műsorba.
Szent Imre kórház honlapján keress rá a lipidológiára. Háziorvos utal be.
Ott se fogsz 30 kilót fogyni ennyi idő alatt, de segíteni fognak.
Én amikor fogyni akartam, a kalóriabázis oldalát használtam.
Kizártnak tartom, hogy számodra az 1200 kalória lenne az ideális naponta.
Nekem kb. 2000 kalória bevitele lenne az ideális, hogy tartsam a súlyom (60 kg), akkor neked tuti, hogy ennél több, vagy legalább ennyi. Én anno 1500-ra csökkentettem a kalóriabevitelt és így fogytam, bár csak pár kilót, nem akartam sokat..
Viszont mozgásnak tudom ajánlani az úszást. Az nagyon egészséges, nem terheli meg a gerincedet ekkora súly mellett sem, és megmozgat minden izmot. Kitartást! ;)
Lehetetlen lefogyni ennyit ennyi idő alatt, még a fogyis műsorokban sem fogynak ennyit. Heti 2 kg fogyás a max nagy túlsúly esetén. Az IR és a pajzsmirigy probléma amúgyis nehezíti a fogyást, tehát még irreálisabb a cél.
Ennyi súlyfelesleggel javaslom ne az interneten akarj információkat gyüjteni hanem fordulj szakemberhez, aki segít egészségesen és hatékonyan a zsírégetésben elkerülve azt, hogy nagyobb bajokat okozz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!