Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok 80+ kilóval, milyen...

Lányok 80+ kilóval, milyen érzés tükörbe nézni? Hogy látjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Senkit sem szeretnék megbántani, csak érdekel, ki hogy látja a súlyfelesleget.
2017. jún. 6. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
92%

100+ vagyok, de soha nem értettem azokat akik ilyen szö ezekkel jönnek, hogy a férfiak nem csontokkal játszanak és hasonló értelmetlen hülyeségeiket fújják állandóan. Akik ezeket hangoztatják általában utálják magukat de másokat szídni mindig könnyebb. És igem van akinek ez tetszik de nem túl gyakori jelenség.

Ami a kérdést illeti, volt, hogy megpróbáltam magamból a legjobbat kihozni, nem mentem ki az utcára smink nélkül, a hajamat próbáltam úgy hordani, hogy az minél jobban takarjon és az öltözködésemmel is próbáltam kompenzálni. Aztán persze rájöttem, hogy hiába kelek én fel akár 1,5 órával hamarabb és nyalom ki magam, attól még ugyan úgy fogom utálni a külsőm. Ugyanis a környezetemben élők nem foglalkoznak ezzel, én csak magamat próbáltam átverni, hogy így is jól érzem magam, de ez nem így van. Nemrég változtattam az életmódomon, szóval ha ma a tükörbe nézek akkor azt lát9m, hogy mennyit kell még fejlődnöm/fogynom és hogy meddig jutottam már el.

2017. jún. 8. 22:19
 52/69 anonim ***** válasza:
0%

Ti tényleg azt hiszitek, hogy mindenkinek "szar" aki 80 pluszos??? El vagytok ti tévelyedve picikét.

Ne saját magatokból induljatok ki!

Valakinek kifejezetten tetszik saját magán, és a környezetének is. Nem csak fekete és fehér létezik!

Betegség pedig a vékonyakat is sújtja :)))

2017. jún. 16. 01:45
 53/69 anonim ***** válasza:
0%
Én sosem lennék olyan igénytelen, hogy 80+-osra hízzak (zsírban). Nekem az sok lenne.
2017. jún. 16. 02:07
 54/69 anonim ***** válasza:
6%
Amúgy rosszul tudtam, Lucy Collett már nem 86, hanem 92 kg, de még mindig bomba nő szerintem.
2017. jún. 16. 10:39
 55/69 anonim ***** válasza:
94%
Hát kinek mi a bomba :D
2017. jún. 16. 10:50
 56/69 anonim ***** válasza:
Nekünk bomba! :)
2017. jún. 17. 03:56
 57/69 anonim ***** válasza:
0%

53 # ez nem igénytelenség!

Igénytelen a koszos kinézet például, de nem egy teltebb bombázó!!!

Semmi köze a kettőnek egymáshoz! B-O-M-B-A !!!

Akár fejetekre is állhattok és irigykedés is mehet + a lepontozás, de a bomba csaj az bomba csaj!!

2017. jún. 17. 04:13
 58/69 anonim ***** válasza:
91%
Ha fejed tetejére állsz, akkor is lesznek emberek, akiknek nem bomba csaj az ilyen, hanem egy tehén, ami semmi vonzalmat kelt. Én elfogadom, ha másnak bomba, de te is fogadd el, ha valakit taszít.
2017. jún. 17. 04:26
 59/69 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem kellesz senkinek sem, te gusztustalan, agresszív, buta tehén! Mondjuk nem is csodálom, mert az undorító, hányadék, elbszott tested mellé undorító a jellemed is, ami egy nagyobb probléma. :)

Amúgy nem érdekel mások ízlése, nem is adtam semmi jelet erre, de jogom van a sajátomhoz.

2017. jún. 18. 04:48
 60/69 anonim válasza:
92%
De gáz a 0%-os :D nem kell 500-szor elmondani, meg meggyőzni, bizonygatni, hogy a háj milyen jó, meg szexi. A többségnek nem tetszik, ennyi.
2017. jún. 18. 06:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!