Lányok 80+ kilóval, milyen érzés tükörbe nézni? Hogy látjátok magatokat?
Ez ki a rákot érdekel???
Más mesét nem akarsz mondani? Én is mondhatnám, hogy anyádnak egy kereke se volt kint amikor magadra hagyott és nem nevelt meg. Hogy jön ez ide?? Akár írhatnál a napi politikáról is.
Nem mellesleg olyan ostoba vagy, mint egy zsák szär! Arról már esetleg hallottál, vagy eljutott a kisagyadig egy tapló? Hogy a cukorbetegség nem csak a plusszosoknak van, ha van nekik egyáltalán?? Mert nekem sincs. Nem is lesz. Ugyanúgy sújtja a vékonyakat, közepeseket, és ez nem súlyfüggő kérlek!
Arról meg hadd ne kelljen már beszámolót írnom, hogy ahogy te ledagrádálod, hogy hogy néz ki egy ilyen súlyban lévő, az egyáltalán nem igaz! Egyáltalán nem! A kis álmaidban! Amiről te írsz, az már bőven 100 kg fölött van. Bőséggel.
De lehet egy közepes és vékony is retek ronda, és ízléstelen hidd el!
Primitív vagy nagyon előző!!!
11-es hallotal mar a 2-es tipusrol? Ha igen akkor nem irnal hulyesegeket.
"Ha Ön egyre túlsúlyosabb és fogyókúrás próbálkozásai rendre csődöt mondanak, jóval nagyobb az esélye, hogy Ön 2-es típusú cukorbeteg lesz. Elhízás nélkül ritkán alakul ki 2-es típusú diabétesz (ezzel szemben az 1-es típusú diabéteszre fogyás jellemző).
Részletek: [link]
12 # te olyan hülye vagy, mint egy ólajtó!
Igen, hallottam. De arról is te mélyen ostoba, hogy a II-es típusú az ÖREGKORBAN jön elő, jellemzően 50 éves kortól, az idősebb emberek betegsége, méghozzá AZÉRT, mert az inzulinraktárak kimerülnek! Tehát EZ az oka, nem más,te mélyostoba.
"Elhízás nélkül ritkán alakul ki 2-es típusú diabétesz "
EZ sem igaz 12#-es, elmondtam már, hogy "korfüggő"! Nincs köze az elhízáshoz, egy sor olyan ismerőst tudok felsorakoztatni nagyon sokat, akikbe hálni jár a lélek és vékonyak, mégis II-es típusú van nekik!
De majd megtudod, és akkor nincs több hülyeség a részedről, a kor elér és véged! Ez népbetegség, és elárulom, hogy majdnem mindenkinél ez lesz idősebb korában!
Miért hirdetitek az igét, amikor olyan mélyen ostobák vagytok, mint a föld???????
Hogy mer valaki ilyen barom ostobaságokat kijelenteni és azt hirdetni???
Na és ez sem igaz amit amit a webbetegen írnak!
"A már kialakult betegség már nem szüntethető meg, ám életmódváltással, fogyással karbantartható."
Marhára nem így van! Ez úgy van, hogy HA fogy az illető: testsúlyához képest viszonylag keveset (általában 8-10 kiló is elegendő!!!), hogy visszaálljon a normális kerékvágásba, és semmilyen inzulinrezisztencia, meg cukorbetegség nincs, mintha elfújták volna!
Ti tényleg ennyire ostobák vagytok, hogy mindent elhisztek??? Ez szájról-szájra jár, vagy mi van?!
Aki egy kicsit is jártasabb, az mind ezeket tudja!!
Csak a köznép lehet ennyire primitív akik egymást pocskondiázzák és oltogatják komolyan mondom!
De egyébként örülök, hogy eljutottunk ide, a lerágott gumicsonthoz, komolyan. Ennyi suttyó libát is már rég láttam!
Igaz, hogy az eredeti kérdés nem ez volt, de a sok primkó aki csak gyalázni tud másokat az itt is bemutatta a szegénységi bizonyítványát! Nem is kicsit!
160 centi alatt és 85 kg.
Ki akar egy bödön zsírt megkefélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!