Lányok 80+ kilóval, milyen érzés tükörbe nézni? Hogy látjátok magatokat?
Látom egy másik írását is idéznem kell:
"Ahányféle bomba, annyiféle bombázó!
A vékony lányok gyönyörűek, dögösek, sportosak, csinosak és törékenyek, a telt lányok csodálatosak, buják, lágyak, izgalmasak és pikánsak.
A testsúly egy fizikai mennyiség, se több, se kevesebb.
Lehetsz 50 kiló vagy 100, ettől még nem vagy jó nő!
Az összhang, a nettó vonzerő a lényeg, nem a paraméterek.
És még valami! A nőiesség nem ízlések és pofonok kérdése, mert vannak szabályai.
Evolúciós, zsigeri, morális és matematikai szabályai.
Ugyanúgy megnézem a csinos vékony lányokat, mint a csinos telt lányokat.
A közéletben egyiket se tartom különbnek a másiknál, jobb nőnek a másiknál és egyiket se helyezném a másik elé!
Vannak kifejezetten karcsú ismerőseim, gyönyörű nők, fantasztikus emberek, bomba csajok.
Nem vitatkozom senkivel, meggyőződésem, hogy helyesen látom a dolgokat. Ez a meggyőződés abból fakad, hogy látom mások rossz felfogásának következményeit...
Akinek ezek a szép lányok nem tetszenek, azoknak pocsék az ízlésük!
Pocsék akkor is, ha az illető egy sportos férfi, ha fiatal férfi, ha jóképű férfi, ha pénzes férfi, ha személyi edző és modell, ha a legjobb kan az egész interkontinentális médiában.
Attól még az ízlése pocsék, és „falsch”.
A nőiesség nem egy választható opció, a nőiesség a karcsú és a telt lányok sajátja.
Csak a műfaj más, a nőiességük és érzékiségük közös.
Ezen az oldalon teltkarcsú bombanők vannak.
Más oldalakon izmos vagy éppen vékony bombanők.
Olyan nincs, hogy neked Lucy Collett, Ashley Alexiss nem tetszik.
Akkor a hiba benned van, nem az ő vonzerejükkel, hanem a te férfiasságoddal és szocializációddal van a gond.
Nem állandóan a nők alakjának kell igazodniuk a férfi igényekhez, hanem a férfiaknak kell szétszóródniuk a különböző nőtípusokhoz.
Egyetlen fenntartásom sincs a nőideálokkal szemben, a karcsúság az egyik férfinak pont olyan nagyszerű és szexis tulajdonság, mint a másiknak a kényeztető, puha párnák.
Vagyis mindkettő szexis és ideális, csak éppen másnak.
Aki nem így látja, annak még sokat kell tanulnia, de az órákat legalább ingyen adom!"
Ah, persze, csak a kövér nők szexik. Ezt a hozzáállást ismerjük, boldogan emlegetik azok is, akiken +100 kiló van, de ők szépek és baromira egészségesek... Ezt már a youtube-on is untam.
Ami pokolian rossz érv és nagy ökörség, ha a kövérek védelmében zsírtalan pálcikákról beszélünk. Nos, zsírtalan ember NINCS, kivéve azt az 1-2 nagyon furcsán beteg embert a világban, aki képtelen zsírt építeni. Azok nem szépek, nem egészségesek. Normál ember, főleg nő sokkal, sokkal hamarabb meghal, mintsem igen alacsony testzsírszázalékot érjen el.
De vannak túl zsírszegény emberek. Igen, az rossz, de ettől még nem kell hájpacnivá válnunk. Ahogy sok más esetben, itt is az arany középút a jó. Nem túl vézna, nem túl hájas, normális ember, ami persze egy széles sáv és egyénre szabott. Ezért nem lehet megmondani, hogy 80 kiló kicsit sok, nagyon sok, megfelelő vagy kevés, sokszor még akkor sem, ha meg van adva a magasság.
De 120 kiló akkor is sok, ha a delikvens lelkesen állítja, hogy neki ez ideális és aki szerint nem, az intoleráns és fat shaming és mit sem tud a világról. Jó, bő 2 méteres kigyúrt fickóknál más a helyzet, én most mondjuk egy 170 centis nőre gondolok.
Ez az újabb idézet sokkal jobb, itt legalább nincs gond a vékonyabbakkal. Ez már egy komoly szint :)
De tartom, hogy VAN egy határ.
Ha egy magas, 100 kilós nő elvan, ápolt és ha nem annyira magas, akkor elég izmos ahhoz, hogy egészséges legyen, az csodás.
Ha az 50 kiló pluszos pöttyedt lusta Jucika lelki békéjét az adja, hogy örül magának és továbbra sem tesz az egészségéért s egyre jobban hízik egyre rövidülő életkilátásaival, azt szomorúnak és veszélyesnek tartom.
Én voltam 80+ és undorodtam attól amit a tükörben láttam.
Egy ideig nem foglalkoztam vele,nyugtatgattam magam,hogy nem vészes...vannak nálam sokkal kövérebbek is.
Aztán sikerült időben rájönnöm,hogy egy életem van és tényleg így akarok kinézni? Minden egyes alkalommal mikor véletlenül meglátom magam egy bolt ablakában rosszul érezzem magam?
Úgyhogy egy nap eldöntöttem,hogy lefogyok. Így is lett.
Ennek már 4 éve,jelenleg 60 kg vagyok és szeretem magam,büszke vagyok a testemre amiért megdolgoztam.
Arról nem is beszélve,hogy az élet minden terültén megkönnyítettem ezzel az életem.
Aki azt mondja a túlsúlyos állapot normális az vagy nem volt még túlsúlyos vagy gyenge és lusta változtatni.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!