Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Mennyire érzitek rosszul magatokat egyedül így Karácsonykor? Nagyon rossz érzés párkapcsolat nélkül ünnepekkor?
Figyelt kérdés
Egyedülállóknak szól a kérdésem értelemszerűen. :)2016. dec. 24. 16:24
1/23 anonim válasza:
Még szép, hogy szar.
Így meg, hogy tegnap el is csesztem a második randit még szarabb....
2/23 anonim válasza:
Nekem meg lemondta a csaj a másodikat.
Nagyon rossz :(
3/23 anonim válasza:
Semennyire nem rossz, sőt nem is hiányzik, hogy legyen valakim. Együtt vagyok a családommal, beszélgetünk stb.
Miért gondolják azt sokan hogy egyedül nem is lehet boldog a karácsony?
4/23 Lazy Lover válasza:
elég magányos vagyok mostanság de nem mindenkinek jár a mai világban párkapcsolat
5/23 anonim válasza:
Sz-rul, de nem a csajhiány miatt. Csak egyre jobban utálom már a karácsonyt. Képmutató ájtatoskodás az egész, és évről évre egyre nehezebben tűröm ezt a színjátékot, ami ezzel jár.
6/23 anonim válasza:
Én nagyon jól megvagyok egyedül is. Miért érezzem magam rosszul, amikor jól is érezhetném magamat?!
7/23 anonim válasza:
Nekem az első karácsony egyedül hosszú idő után. Családdal könnyebb túlélni.
8/23 anonim válasza:
Nem jó,nekem hiányzik az exem tavaly még együtt voltunk.
9/23 anonim válasza:
Csak azért mert Karácsony van, semmivel sem érzem magam rosszabbul. Ugyanolyan nap, mint a többi, nem mellesleg réges-rég elvesztette már ez az ünnep (meg úgy összességében az összes) a valódi értékét. Tehát nem. :)
10/23 anonim válasza:
Mivel nem tudom, milyen lenne amúgy, értelmetlen hasonlítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!