Lányok 80+ kilóval, milyen érzés tükörbe nézni? Hogy látjátok magatokat?
Ez pontosan így van előző! Sajnos ezeknek fogalmuk sincs a paramétereken kívül az "egyéb" tényezőkről! Amik eléggé jelentősen befolyásolják a testalkatot, és azt, hogy milyen is az illető. Például lehet egy 60 kg-os full átlagos nő is szétfolyós, meg egy 80 kg-os (mint én is), kemény húsú, nulla, azaz nulla narancsbőrrel megáldott!
A nők mit nem adnának, ha legalább a fele megvalósulna ebből, hogy nulla narancsőbőrük van! A két kezüket összetennék, ha ilyen szerencsés genetikájú lenne! Amikor olyat látok, hogy kint van a bordája és olyan hepe-hupás és ronda narancsbőrös, hogy jaj!
A szétfolyós amorf alkatáról már nem is beszélve! És hány ilyen van! A vékonytól a közepesig rengeteget láttam...
És akkor idejönnek a szemetek ahova összehordta őket a szél pocskondiázni másokat?? Hát hol élünk??
Azért, mert még nem találkoztak olyan szerencsés adottságú nővel, mint pl. én??
A két kezüket összetennék, ha egész évre leosztva annyi kéretlen hódolójuk lenne, mint nekem egyetlen napra! "Ismerem" a nőket, ismerem jól! Hogy milyenek is valójában! Egy kanál vízben megfojtanák legszívesebben azt, aki ezerszer sikeresebb náluk!
Ezek meg már nem tudják hogy felhívni magukra egyáltalán a figyelmet, hogy valakinek bármikor is eszébe jussanak és tetszenek! Csak a sárga irigység ömlik belőlük és a salétrom!
Ebből is látszik, hogy milyen nyomorult az életük sehol egy sikerélmény, nekik az a "siker", ha másokat lehúzhatnak! Tipikus energiavámpírok, de egy dolog biztos: ők húzzák a rövidebbet!
Mert ilyen életmóddal és megkeseredett belsővel a kutya nem fog rájuk nézni, ki van írva a pofájukra! Ezek lesznek magányosak, elhagyottak, senki se akar velük lenni, mert beteg rosszindulatú kaki az összes!
És akkor a gyenge kinézetükről még nem is beszéltünk... Legalább kompenzálnák valamivel a rossz külsejüket!
És még egy: ezek fognak elpatkolni nagyon gyorsan! Nem a számukra gyűlöletes "kövérek". Akik valójában nem is azok, vagyis nem mindegyik, nem kellene ezt mindenkire ráhúzni!
És, ha van közötte olyan, akkor mi van?? Mióta lettek itt, magyarországon ilyen primitív nulla EQ-jú érzelmi selejtek az emberek?? Vagy csak itt gyűlt össze a szemete?
Azért én szívesen magamhoz kapnék egy "ilyet", csak nekem nincs szerencsém az ilyenekkel találkozni, nekem még egyik sem szólt be...
Én csupa dícséretet kaptam a férfiaktól, nőktől pedig a sárga irigységet!
Vajon miért is? Itt van rá az élő példa.
De, ha nekik ettől lesz orgazmusuk, hogy másokat szekálnak, akkor csak rajta! :) Ez legyen életük legszebb napja! Ezt kívánom nekik, semmi egyebet! :))
Isten se ver bottal, csak szólok.
Kedves Kérdező!
Ez a nő nem túlsúlyos, tegyünk már különbséget! Ez a nő éppenhogy a közepesen túl van, olyan "asszonyosan" telt! Egyébként elég guszta fajta, elárulom a férfiak szeretik!!!
Te se láttál még túlsúlyos nőt azt hiszem..
És most ne a gebe ropi 50 kg-os csontikhoz hasonlítsd. Amit megszoktál.
A magyar nyelv nagyon árnyalt, és gazdag a szókincs is!
Gyönyörűen ki lehet vele fejezni a fokozatokat!
Az nem úgy van, hogy jön a közepes, aztán a súlyos! Közötte van még jó pár árnyalat, és szín is!
Egyébként én pont ez a típus vagyok, mint ez a Lucy Colett vagy ki, (én nem ismertem), és el kell mondanom a férfiak döglenek utánam!
Köszönöm, de párkapcsolati és egyéb "gondjaim" soha sem voltak, dömping van nálam! De úgy is fogalmazhatnék, hogy nem tudok egyet se lépni, hogy ne akarnának ismerkedni, vagy csak úgy a szépet tenni.
Kemény húsú, nem szétfolyós és egyáltalán nem túlsúlyos. Ezt az alkatot hívják teltnek, és ez jelentős különbség!
Én nem szeretnék senkivel veszekedni, nekem éppen mindegy, ki milyen lányokat szeret vagy tart szépnek.
Viszont a túlsúlyos szót orvosi szempontból azokra az egyénekre használják, akiknek a testtömege-indexe az adott skálán meghaladja a 25-ös értéket, ami a átlagos súly felső határértéke. Ergó aki a te kifejezéseddel élve "asszonyos", az itt már ebbe a tartományba tartozik.
Jézusom 45%-os naggyon ciki vagy...kit akarsz meggyőzni,hogy téged imádnak a férfiak? Téged vagy minket?
Én persze elhiszem, sok olyan van aki kimondottan a kövérekre bukik, de azért az sem mindegy milyen férfiról beszélgetünk.
Ha pedig a cukor betegségről akarsz kiselőadást tartani előtte olvasgass:
Kérdező de itt most nem orvosi szempontokról beszélünk! Hanem ízlésről. És, ha pedig arról, akkor ez nem a túlsúlyos kategória. Persze te a te nyelvezetedben (akár orvosi szempontból) annak hívod aminek akarod.
Előttem lévő te meg dugulj el. Nem bírod elviselni, ha elég sokan mást tartanak szépnek? Ugye innen fúj a szél? Mit vekengesz? Itt egyedül te vagy a ciki, mert nem tudod elfogadni, hogy rajtad kívül különböző nőtípusok vannak, és nekik is megvan a maga rajongótábora nem is kevés!
És te is annak hívod aminek akarod, nem érdekel. Ettől se az én, se más élete nem lesz szarabb.
Maximum a tiéd, mert amit te leszólsz, hogy "ciki", az pontosan te vagy...
Ezt te is jól tudod azért is vagy ilyen frusztrált.
Egyébként a kérdés hozzád szólt? Talán ezen is el kellene gondolkoznod. Hogy mit is keresel itt? Miért pocskondiázol más embereket akik - szerencsére - nem hozzád hasonlóak? Ezen elgondolkoztál már?
Kéne egy kezelőorvos nem de bár?
Aki ennyire nem tud elviselni másokat..
Annak magával is gondjai vannak :)))
Tudod ez itt a gyakori kérdések,nem tudom feltűnt-e?! Szokj hozzá,hogy különböző emberek reagálnak arra amit írsz.
Nagyon cuki vagy de a frusztráltság tőlem nagyon távol áll,egész egyszerűen viccesnek tartom,hogy bizonyos emberek mennyi energiát beletudnak feccölni abba,hogy bizonygassák az igazukat. (és ez már egyébként már rég rossz)
"de azért az sem mindegy milyen férfiról beszélgetünk. "
Újabb támadás? Kevés vagy ehhez, mint a mákszem.
Ugye nem kell mutogassam és bizonygatnom, hogy ELÉG JÓ férfiakról beszélünk?
Vagy mégis mit hittél???
Hogy azért, mert te ezt fel se tudod fogni, hogy másnak tetszik a te általad lenézett "kövér" - aki hozzáteszem nem az, de hát egy csontgilisztának mindenki más csak kövér lehet :DDD -, annak szerinted csak a maradék jut? Hát nem. Óriásit tévedsz ebben is, mint mindenben :D
Elég egysíkú és szegényes gondolkodásra vall...
Tiszta szégyen, hogy emberek így gondolkoznak...
És jó lenne, ha továbbra se mutogatnál idiótábbnál idiótább dolgokat, ami nem igaz. Tudod eü.-ben dolgozom, úgyhogy jó magyarosan mondom, hogy te is megértsd a te szinteden: bekaphatod. Ha egyáltalán van mit enned..
Sok itt magyarországon az ostoba.
Kint ez külföldön egyáltalán nem téma. De, hát amilyen a vezetés, olyanok az emberek. Fejétől bűzlik a hal. Orbanisztánban. Látszik, hogy hova tartozol, mert az a pszichopata baromnak szokása, hogy megosztja az embereket, és az erre fogékonyak veszik az adást. A sok agymosott barma.
Na, ez külföldön nincs. Ott nem vekeng véresen komolyan egy gizda, és csapkodja magát a földhöz, ha az én kategóriám egy csomó férfinak tetszik. Ott ez valahogy természetes és megszokott. Nem esik késsel a nyakának, hogy hát az nem lehet! Hogy képzeled!
"El tudom képzelni milyen férfiak jutnak neked".
Isten barma.
Nagy értelmi és érzelmi intelligenciára vall..
Annyira retard, hogy el sem tudja képzelni, hogy ez így van :))
Jó férfiak. Na, most megnyugodtál? Még valami? Úgy is lesz, mert nem tudsz a csádon megmaradni! Kell a feszkó tudom. Így vezeted le a frusztrációdat másokon.
Ó, te szerencsétlen.... tényleg csak sajnálni tudlak már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!