Lányok 80+ kilóval, milyen érzés tükörbe nézni? Hogy látjátok magatokat?
Én anno láttam, hogy van, annyi. Mivel alacsony vagyok és nem izmos, 80 fölött már rámondtam magamra, hogy kövér, szerencsére amíg nem kezdtem el fogyni, nem, mert nem foglalkoztam a témával.
Amúgy ronda golyófejem volt, de eleve nem születtem szépnek.
Negatívan sosem álltam magamhoz emiatt. Sosem érdekelt nagyon a kinézetem, ez bizonyára segít.
Amióta fogytam tizensok kilót, rosszabb, mert be akarom fejezni és nem tudom. S most már tudatosabb vagyok. S a hasam majdnem akkora, mint volt. Plusz tömegelni szeretnék, ebben is akadályoz a szálkásítás sikertelensége. Grrr.
Másokon sem zavar némi háj. Magyarországon rengeteg sokkal kövérebb van, na azokon elhűlök s örülök, hogy nem vagyok olyan.
Azert nem olyan szornyu a 80 kg, ha aranyos a megoszlas.
Ha egy vidam, kedves, mosolygos ember, akkor o boldog.
Van 50es allandoan rossz kedvu, egy szelet csokit is lathatoan szenvedve elutasito ember, aki mindig csak kemleli magat.... nah ennek lehet kisugarzasa sincs....
75-80 kozott alapjaraton jobban megbekelbek magammal, de a 88-al is csak azert vagyok idonkent "haragba" mert picakomon van a java. Megjegyzem az en trehanysagom!!!
Lab, fenek felsotest oks, tobbin dolgozni kene.
Kerdesedre valaszolva nem parazok :)
Köszönöm mindenki válaszát. :)
Első, nekem is valami hasonló tapasztalatom van. Voltam már 72 kiló, akkor elfogadtam, hogy ez a helyzet, nem igazán foglalkoztam vele. Most, hogy lefogytam 10 kilót, csak szenvedek. Látom, hogy a hasamon még van felesleg, hogy a hátamon kis hurkák vannak amikor kihúzom magam, hogy a popsim nem elég feszes, stb.
Szépen :) És nem feleslegnek látom, hanem egy kellemes, szép testnek. Nagy százalékban tetszem is a férfiaknak, igen :)
160 cm alatti vagyok egyébként.
Én is voltam 80 kiló felett (161cm), szégyelltem néha, de egyébként nem foglalkoztam vele. Szerencsés az alkatom, mert oké, nagy segg van alattam, de a hasam aránylag lapos.
Aztán fogyni kezdtem, 65-67 kilósan voltam a legboldogabb, mert akkorra már egy csomót fogytam és mertem vagányabban öltözködni. Volt olyan, hogy egy nap többször szólítottak le az utcán :D Most 63 vagyok, voltam 61 is, picit én is szenvedek, mert már annyira nem becsülöm a teljesítményt, inkább zavar, hogy van itt-ott felesleg, és 1200-1300 kcal és 80-90g CH felett nem tudok fogyni. Márpedig én aktív ember vagyok, rohangálok, társadalmi életet élek, rengeteget dolgozom, és semmi kedvem rágni a salátákat enyhe szédülés mellett. Tisztán eszem most már, figyelek a minőségre, de túl vagyok azon a ponton, hogy komolyabban megszorítsam mínusz 5-6 kilóért :(
"Volt olyan, hogy egy nap többször szólítottak le az utcán"
Drága... Nekem itt nem kell a vaker... Velem ugyanezt csinálják, napi szinten, pedig elmondtam: 160 cm alatt vagyok pár centivel és 85 kilócska.
Nem attól szólítottak le az utcán, hidd el. Ahogy te beszélsz magadról, hogy "szégyellted" magadat, az elég gáz... Ilyen "önbizalommal" naná, hogy senki nem akar a közeledben lenni. Szóval nem kell a vaker, nem a kilókon múlik hidd el. Nagyobb lett az önbizalmad, ennyi. Ezért van a mostani állapot. De ez egy hamis önámítás nálad, mert akkor úgy néz ki sajnos a te esetedben, hogy az önbizalmad a kilókon múlik... Sajnos.. És ez egy hamis "önbizalom". Nem valódi így. Ha az lenne, nem számítana mennyi vagy, és nem is szégyellnéd magad, sőőőőt! :D
"Tisztán eszem most már,"
Ez is mekkora baromság! Felejtsétek már el! Ezt a két szót is, mert annyira gáz.. NINCS ilyen, hogy "tiszta" evészet. Nincs!
Tiszta és mosott ruha van, evészet nincs ilyen!
És NINCS
Folyt: és NINCS "bio" sem, ez is egy hazugság! A föld, víz, levegő szennyezettek, és nincs ilyen!
Ahogy már mondtam: nincs "tiszta" evészet sem, mindegyik kb. ugyanolyan rossz!
Műanyag és mérgezett világban élünk ez az igazság! Ti meg beveszitek ezt az agymosott, gagyi szöveget! És ritka sok pénzt el tudtok verni a butaságotokra, mert amíg vannak ilyen emberek akiket meg lehet vezetni tudatlanságuk okán és butaságuk miatt, addig lesznek olyanok is, akik BELŐLETEK remekül megélnek!
Gratula.
7-9: te ilyen dagadt-önelfogadás aktivista vagy?
Én értékelem a "munkátokat", mert szerintem ne bántsuk egymást a testtömeg miatt. De jobb így, és igen, részben(!) múlik az önbizalom a kilókon. Mert más formásan és tökéletlenül sétálni az utcán, vagy felpuffadt fejjel, csíknyira szűkült szemréssel, melltartóból és alatta-felette kibuggyanó hájakkal és kidörzsölt combokkal... Lényegesen könnyebb a mozgás és az élet.
Az önbizalom mellett pedig másik fontos: hasonló paraméterekkel rendelkező unokanővérem is nagyon jól elvolt 170cm/85kg-osan - az első gyerekig, aztán lett 100 kilós, és 30 évesen jött a cukorbetegség meg a meddőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!