Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok 80+ kilóval, milyen...

Lányok 80+ kilóval, milyen érzés tükörbe nézni? Hogy látjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Senkit sem szeretnék megbántani, csak érdekel, ki hogy látja a súlyfelesleget.
2017. jún. 6. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
97%

Megnézte Lucy Collettet, a képek alapján egyértelműen túlsúlyos. Orvosilag igen, ízlés alapján pedig nincs fix kategória, mert az szubjektív, de ez már sokak szerint túlsúlyos úgy is. Nem mondom, hogy ne tetszhetne a férfiaknak, ne lehetne egészségesebb, mint az átlag, de rengeteg háj van rajta. Tényleg csak 86 kiló? Akkor nagyon izomtalan, én 163/84-gyel nem voltam ennyire kövér és sosem voltam sportos.

Semmi bajom a lightosabb, egészségesebb plus size modellekkel, de azért van határ, ami fölött egészségileg baj van s a rengő háj sem sokaknak tetszik. A feszes, szép bőrű, csak nagy plus size nők szexik tudnak lenni, bár nekem alapvetően a karcsúbbak (de nem vékonyak) jönnek be. De a szépet minden méretben látom. Nagyon kövéren nincs szép, én a romló egészségére gondolok és sajnálom. Lucy minimum karcolgatja nálam eme határt.

Aki hasra hízik, az pedig sokkal kisebb felesleggel éri el az egészségileg kérdéses határt, úgy tudom.

Bio és tiszta étkezés (ami persze van)... Nyilván nincs tökéletesség a táplálkozásban, semmi sem tökéletesen egészséges, de törekedni azért lehet rá.

2017. jún. 7. 12:49
 32/69 anonim ***** válasza:
76%

Óóó akkor valószínűleg ezért tart itt a magyar eü ahol.

Roppant szórakoztató vagy,kérlek mesélj még :D

2017. jún. 7. 12:52
 33/69 anonim ***** válasza:
15%

Szerinted válasz nélkül hagyom a retard gondolkodásodat? Vagy mégis mit hittél? Egy támadás, egy válasz. Utána meg még te vagy meglepve, vagy mi? Jézusom..

Én sírva könyörgöm ne akadj emberedre az életben, mert szerintem nagyon megemlegeted...

Még, hogy nem vagy frusztrált! Tudod te egyáltalán mit jelent? Azt, hogy nem kötözködsz mással!

Csak azért, mert:

- más, mint te,

- és el merészelte mondani, hogy bizony vannak szép számmal férfiak, akiknek tetszik.

Erre jött a támadás és a leoltás.

Mi ez, ha nem frusztráltság???

Ha te nem lennél frusztrált, akkor te nem szóltál volna be, és téged egyáltalán nem zavart volna!

Meg akkor nem ömlene belőled a hülyeség a csökkent EQ-ddal, hogy "el tudom képzelni milyen férfiak lehetnek".

És te nem vagy frusztrált és irigy???? Na ne...

Nézz már tükörbe! Ott megtalálod magadban a frusztráltat is, és a rosszindulatút is.

Részvétem.

És, ha ez volt a "cél", hogy ne írjak ide többet, ami a kérdéshez tartozik, akkor jelentem nyertél.

Most boldog vagy? Ilyen gyök kettes selejttel még vitatkozni se nagy élmény..

Semmire se vagy jó. Még arra sem, hogy egy szót hozzád, vagy bárki hasonló fajtádhoz szóljak. Annyira szánalmas.

2017. jún. 7. 12:55
 34/69 anonim ***** válasza:
96%
Pedig nagyon szeretném,hogy írj még, élmény olvasni minden sorodat.
2017. jún. 7. 13:02
 35/69 anonim válasza:
94%
Ne hergeljétek már :-D
2017. jún. 7. 14:15
 36/69 anonim válasza:
76%

Ez a 45 százalékos valaki, nem tudom nő e, nekem úgy tűnik mintha valami elmebeteg írogatna:-)Nagyon gáz szegény...de élmény olvasgatni amúgy:-)

Amúgy, engem 165 centihez, a 80 kiló szülés után, borzasztóan zavart...le is fogytam.kb. a 60 kiló maximum ami jól áll, 70 fölött kövérnek tartom magam.

2017. jún. 7. 14:48
 37/69 anonim ***** válasza:
92%

Zseniális a 45%-os, nem gondoltam volna, hogy egy reakciómmal ilyen fostengert indítok el belőle, amit a többi hozzászóló még tovább dagasztott egészen szartoronyig :D Ezért szeretek amúgy ide járni :D És mennyi marhaságot is összehordott, te jó ég... (A privát üzeneteit meg hagyjuk.)

Ha troll vagy, profi vagy!

2017. jún. 7. 15:00
 38/69 anonim ***** válasza:
5%

Na, látom megint elővettétek az egészség témát.

Orvosilag mindenki túlsúlyosnak számít, aki egy kg-mal is nehezebb a nem tudom milyen számítások alapján. Nem orvosilag meg túlzás Lucy Collett-et kövérnek mondani, erre van a telt, vagy ha kötöd az ebet a karóhoz ismét a túlsúlyos szó.

Egy Facebook oldal adminjától idézve:

"Unalmas már ez az egészségpszichopátia..

A féligazságokból táplálkozó egészségmániások folyamatosan ilyen roppant fárasztó ctr c + ctrl v orvosi disszertációkkal érvelnek a husi lányok ellen.

Hát persze, nekik az egészség egyetlen és kizárólagos feltétele a zsírmentesség.

Azt gondolom, hogy a telt lányok ellen felsorakoztatott egészség motyóik roppant gyenge és alávaló érvek.

Ha csak a zsírpárnákat nézzük, akkor csak az a nő az egészséges, aki tipikus ektomorf alkat és akkor sem fog hízni, ha mondjuk felzabálja a Mekit gipszkartonostul, keményen dohányzik, nem mozog és piál.

De nincs rajta zsír, tehát egészséges.

Nem a csajom az egészséges, akivel 9 órát túráztam az Alpokban, ezerszer körbebicajozta a Velencei-tavat és éjjel-nappal dolgozik, majd k***a finom kaját főz, felnyalja a lakást és nem esik össze..

Neeeem, mert neki párnás a hasa és a combja, tehát ő már fél lábbal a sírban jár.

Tényleg ennyire, de ennyire ostobák vagytok? A slim szocializáció kimosta sok-sok butuska nő agyát és elhitette velük, hogy az egészséggel óra 24-ben foglalkozni kell.

Nem, nem kell.

Ez k***ára de pszichopátia. Abnormális!

Nyugodtan lehet idézni kardiológusoktól, belgyógyászoktól, gasztroenterológusoktól és plasztikai sebészektől is.

Lehet itt kihímzett szakszavakat puffogtatni.

Jöhetnek az abdominális zsírok, a szabad gyökök és társaik.

De fogjátok már fel végre!

Egy nőideál ellen soha nem lehetnek elégséges érvek.

Majd ha a kardiológus bácsik-nénik és a plasztikai sebészek közt csupa Schwarzeneggereket és fitneszbajnokokat látok, majd ha a fehér köpenyeken nem feszülnek cukin a gombok, nem lesz háromszor annyi túlsúly a főorvos asszonyon, mint a csajomon, vagy a többi husi lányon, akkor majd megértem ezt a fajta hitelességi iszapbirkózást.

De az igazság az kedveskéim, hogy az orvostudomány is a slim szocializációval és a piaci szereplőkkel terhelt.

Kellenek a szponzorpénzek, kellenek az edzőtermek, az egészségcentrumok és a wellnessüdülők.

És egy ilyen pénzpszichopata világban egyetlen érv sem drága, hogy az igazságot elferdítsd, meghekkeld.

Menjetek vissza az alapokig, keressétek meg egy anatómiai Bibliában a másodlagos nemi jellegek c. fejezetet, nézzétek meg, hogy mit írnak ott az emlőkről, a női hasról, a hasizmuk genetikai gyengeségéről, a csípőről, a fenékről és még sorolhatnám.

Aki csak az elhízásba és a full karcsúságba akarja bekategorizálni a nőket, annak javaslok egy pszichoanalízist és egy színterápiát.

Az élet nem fekete vagy fehér, a nők teste árnyalatokban gazdag.

Az egészség meg főleg nem standardizálható!

Mert nem vagyunk klónok!

A husi csajok álomnők, a párnáik szexik, szépek, nőiesek és egészségesek.

Ez nem vita tárgya, az egészségük meg magánügy, akadjatok le róluk, mert uncsiii!"

2017. jún. 7. 15:25
 39/69 anonim ***** válasza:
94%
Hány nicked van még? :D
2017. jún. 7. 15:36
 40/69 anonim ***** válasza:
Én nem a 45%-os vagyok, én vagyok az (19/F), aki először írt ide Lucy Collett-ről. A 45%-os szerintem is hülye.
2017. jún. 7. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!