Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyi cukros szénhidráttól...

Ennyi cukros szénhidráttól nem inkább híznom kéne?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre,nem akarok hízni,sőt fogyni szeretnék,csak hogy lehet az,hogy eddig megvontam magamtól mindent(se cukor,se liszt,se zsír,olaj..) de az utóbbi két hétben rengeteg cukros kalóriabomba müzlit,gabonapelyhet ettem. Vesztem meg érte,úgy kívántam,semmi önkontroll nem volt,és egyedül csak a müzliket kivanom.Most is megettem egy egesz zacsko cerbonat,fél zacskó cornflakest lekvarral,tejjel meg még csokis majd mézes müzlipelyhet is. Igaz ilyen falós nap utan másnap nem eszem semmit,harmadnap picit probalom visszafogni magam,de következő nap ugyanígy bezabálok és ez így ismétlődik. Azt hittem ezzel híztam egy csomót,de ugyanannyi a súlyom. Hogy lehet ez?

2017. máj. 2. 14:44
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Ma mérlegre álltam és azt hittem elsírom magam. 3kilót híztam. De érzem is magamon. 52kilot mutatott a mérleg. Tegnap meg 49et. Pedig ugyanugy vettem be hashajtot es voltam nagywc-ni is:( azt hiszem ez kellett ahhoz,hogy többet müzlit,kukoricapelyhet soha..
2017. máj. 4. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!