Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyi cukros szénhidráttól...

Ennyi cukros szénhidráttól nem inkább híznom kéne?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre,nem akarok hízni,sőt fogyni szeretnék,csak hogy lehet az,hogy eddig megvontam magamtól mindent(se cukor,se liszt,se zsír,olaj..) de az utóbbi két hétben rengeteg cukros kalóriabomba müzlit,gabonapelyhet ettem. Vesztem meg érte,úgy kívántam,semmi önkontroll nem volt,és egyedül csak a müzliket kivanom.Most is megettem egy egesz zacsko cerbonat,fél zacskó cornflakest lekvarral,tejjel meg még csokis majd mézes müzlipelyhet is. Igaz ilyen falós nap utan másnap nem eszem semmit,harmadnap picit probalom visszafogni magam,de következő nap ugyanígy bezabálok és ez így ismétlődik. Azt hittem ezzel híztam egy csomót,de ugyanannyi a súlyom. Hogy lehet ez?

2017. máj. 2. 14:44
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Olajos magvakra allergias vagyok

Köszönöm a válaszokat

2017. máj. 2. 17:02
 22/31 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichiátert!
2017. máj. 2. 17:48
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Te zabálsz. Éhezteted magad, aztán zabálsz. Ez neked nem logikus? Éhezik a szervezeted, 22 éves létedre is kórosan sovány vagy...
2017. máj. 2. 18:27
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

"Egy rossz szokást legkönnyebben úgy tudsz megváltoztatni, ha nem felhagyni akarsz vele, hanem átformálni valami értelmesebbre."

80 % ez valami VICC???

Mi lenne az a "rossz szokás"? Az, hogy enne rendesen? Mert olyan nyüzüge, és éhezteti saját magát ez a szerencsétlen? Vagy az, hogy cukrot is eszik? Ez lenne a "rossz" szokás?? Na elmész te a búsba, oda!

"Egy rossz szokást legkönnyebben úgy tudsz megváltoztatni, ha nem felhagyni akarsz vele,"

Hm? Ez meg mi? MIféle mondat ez? De te pontosan azt kívánod, hogy HAGYJON FEL VELE!!!!

2017. máj. 3. 05:46
 25/31 anonim ***** válasza:
41%

"az, hogy cukrot is eszik? Ez lenne a "rossz" szokás??"

Hát pedig az igenis rossz szokás. De itt más a baj.

2017. máj. 3. 07:12
 26/31 anonim ***** válasza:
38%
Veled van a baj.
2017. máj. 3. 07:30
 27/31 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem híztál, azért lehet, mert a 3 nap átlagát nézve annyit eszel, amennyi a stagnáláshoz elég.

Amúgy szénhidrátokon kívül szoktál mást is enni?

A sok cukorról úgy lehet leállni, ha a makrókat tekintve normálisan táplálkozol. Tehát MINDEN NAP elég fehérje és zsír kell, sok zöldség, némi gyümölcs, mérsékelt szénhidrátfogyasztás, az is lehetőleg nem gyorsan felszívódó forrásból. Egy normális ebéd után, miután jóllaktál, ehetsz egy kis adag müzlit, de csak akkor, ha meg tudsz állni ennyinél. Ha nem, inkább hanyagold egy ideig, amíg a cukorfüggőséged nem csitul.

2017. máj. 3. 12:17
 28/31 A kérdező kommentje:
Egyebként zöldsegeket szoktam enni nyersen vagy parolva,tojast,írót, cottage cheest,0.1es natur joghurtot,0.1es tejet,néha zabot. Csak most ket hete kezdtem muzlit enni:/ eddig nem ettem cukros szenhidratot. Csak olyan erősen kívántam,hogy azt nem tudom leírni.
2017. máj. 3. 15:18
 29/31 A kérdező kommentje:
Jaa,amiota müzliket ettem,nem igazan. Csak muzlit neg tejet ettem. Meg egyszer ecetes zöldbabot
2017. máj. 3. 15:19
 30/31 anonim ***** válasza:

"Mi lenne az a "rossz szokás"? Az, hogy enne rendesen? Mert olyan nyüzüge, és éhezteti saját magát ez a szerencsétlen? Vagy az, hogy cukrot is eszik? Ez lenne a "rossz" szokás?? Na elmész te a búsba, oda! "

Ha olvasnál türelmesen és végig minden választ, látnád, hogy előtte írtuk, hogy napi 5-ször kéne NORMÁLISAN enni, erre a kérdező írta, hogy napi 1-szer max. 2-szer szokott. EZEN kell változtatnia, ha le akar szokni arról, hogy pukkadásig zabálja magát minden sz...rral, hogy aztán lelkiismeretfurdalással koplaljon a következő 24 órában. De te akkora segg vagy, hogy kiragadsz egy mondatot abból, amit amúgy sem értesz és nem is akarod felfogni.

És nem, nem a szénhidrátról kell leszokni, minthogy gyakorlatilag akkor csak a hús meg a tojás marad kb., minden zöldség is szénhidrát... A finomított cukorról viszont nyugodtan le lehet tenni zéró toleranciával, az égadta világon semmi baja nem lesz senkinek, ha soha életében nem vesz a szájába egy gramm kristálycukrot sem. Megígérem, jó?

Tehát: a sok cukor fogyasztása akkor is rossz szokás, ha nyüzüge. Diabéteszt soványan is csinálhat magának idősebb korára. Fehérjéből, normális zsiradékból és lassú felszívódású, teljes értékű szénhidrátból tökéletesen el lehet látni a tested mindennel, akár fogyni, akár hízni akarsz, akár súlyt tartani, ez ugyanis nem ettől függ, hanem a kalóriaegyenlegedtől. A napi egyszeri zabálás szintén rossz szokás - bár van, aki szerint ez tök jó, de alapból elég megterhelő a szervezetnek ennyi kaját egyszerre feldolgozni, értelmesebb lenne változtatni rajta.

A két kiló fogyás értelmetlen cél és fölösleges, ez tény. De a kérdezőnek nem a súlyával van a baj, hanem a teljesen ostoba étkezési szokásaival, amiken igenis változtatnia kellene.

2017. máj. 4. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!