Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyi cukros szénhidráttól...

Ennyi cukros szénhidráttól nem inkább híznom kéne?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre,nem akarok hízni,sőt fogyni szeretnék,csak hogy lehet az,hogy eddig megvontam magamtól mindent(se cukor,se liszt,se zsír,olaj..) de az utóbbi két hétben rengeteg cukros kalóriabomba müzlit,gabonapelyhet ettem. Vesztem meg érte,úgy kívántam,semmi önkontroll nem volt,és egyedül csak a müzliket kivanom.Most is megettem egy egesz zacsko cerbonat,fél zacskó cornflakest lekvarral,tejjel meg még csokis majd mézes müzlipelyhet is. Igaz ilyen falós nap utan másnap nem eszem semmit,harmadnap picit probalom visszafogni magam,de következő nap ugyanígy bezabálok és ez így ismétlődik. Azt hittem ezzel híztam egy csomót,de ugyanannyi a súlyom. Hogy lehet ez?

2017. máj. 2. 14:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Én meg téged irigyellek utolsó. Biztosan csodalatos vagy! :(
2017. máj. 2. 15:30
 12/31 anonim ***** válasza:
a minimum kaloriaigeny: ennyi bevitt kaloriara van szuksege a testednek hogy 24 oran keresztul jol mukodjon.
2017. máj. 2. 15:45
 13/31 anonim ***** válasza:
Egy átlagos embernek 2000 kalóriára van szüksége, neked meg híznod kéne de nagyon!!!!! Mi írja ki az 1300-at? Dobd el!
2017. máj. 2. 16:03
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, írd le: mi a célod? Mit akarsz?

Ebben a topikban a kérdezők háromnegyede passzióból és célok nélkül diétázik meg fogyózik, igazából meg sem tudják mondani, hogy mit akarnak.

2017. máj. 2. 16:19
 15/31 A kérdező kommentje:

-leszokni a cukorról,szénhidrátról,azaz a müzliről és az édesítőről. ne kívánjam allandoan az edeset,(müzlit)

-egyszerre kevesebbet szeretnék enni(mert ,ha elkezdek enni,akkor csak habzsolok es nem tudok leallni,hiaba feszül mar a hasam,majd kipukkan. Szeretném,ha ugyanolyan erős lennék,mint ezelőtt,hogy megtudtam állni,hogy ne egyek,akarmennyire is kivantam valamit vagy ehes voltam.

-fogyni szeretnék 2kilót.

2017. máj. 2. 16:30
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez napi 5x kell enni normalisan es 3 liter mentes asvanyviz. Olyat egyel, aminek alacsony a GI-je. Gyomolcsot lehetoleg delelott egyel. Este meg konnyebb kajat. Azert jon rad ilyen falasroham, mert allandoan ugral a vercukorszinted, az a csoda.meg nem ajultal el.
2017. máj. 2. 16:32
 17/31 A kérdező kommentje:
Nembtudok egy nap 5x enni. Altalaban 1x szoktam,max 2x
2017. máj. 2. 16:35
 18/31 A kérdező kommentje:
De akkor rengeteget:(
2017. máj. 2. 16:35
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
De minek akarsz leszokni a szénhidrátról? Soha nem fogsz és nem is kell. Minden sejtednek kell valamennyi szénhidrát hogy rendesen működjön, pont ezért van kétnaponta falásrohamod. Normálisan kéne összeállítani az étrendedet, lehet szénhidrátot enni nyugodtan ha belefér a kalória keretedbe. Nem attól hízol hogy cukrot eszel hanem a mennyiségtől, ha csokiból ennél meg napi 1000 kalóriát akkor is fogynál, persze ez nyilván nem egészséges. Teljes kiőrlésű kenyeret, gyümölcsöket, zabkását vagy valami cukrozatlan müzlit nyugodtan lehet enni. Kaloriabazis.hu-n kitudod számolni hány kalóriát kéne bevinned naponta a fogyáshoz. 2 kiló nem olyan sok, már rég leadhattad volna ha nem ész nélkül megvonsz mindent aminek úgyis falásroham a vége. Ez igazából már rajtad múlik, ha ennbyire nem tudod magad kontrollálni azon mi nem tudunk segíteni.
2017. máj. 2. 16:42
 20/31 anonim ***** válasza:
94%

Akkor meg kell változtatnod a sz...r szokásaidat. Anélkül nem megy.

És leszokni a cukorról egyféleképp lehet: zéró toleranciával. Igen, jól olvasod. Nem kell megvenni. Hetek alatt, de elmúlik. Válassz valami mást helyette, amit ugyanúgy szeretsz, pl. olajos mag: dió, mandula, paradió stb. ami nagyon-nagyon finom de nem cukor. Fedezd fel a zöldségeket. Egy zsenge sárgarépa nekem ugyanolyan "édesség" tud lenni, hiszen az is állati finom.

Egy rossz szokást legkönnyebben úgy tudsz megváltoztatni, ha nem felhagyni akarsz vele, hanem átformálni valami értelmesebbre.

2017. máj. 2. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!