Ha a kenyeret cukros dolgokat elhagyom teljesen milyen esélyeim vannak a fogyásra? Többi lent
Mint írtam a kenyeret és az édes cukros dolgokat kiiktatom az étrendemből.Mivel még szülőknél élek így kb azt kell ennem mint ők értsd: ebédre nem tudok zöldséget meg csirkemellet enni meg diétás ételeket ha épp más van,válogatni meg nem igen tudok.A kenyeret puffasztott rízzsel helyettesítem.Vacsorára mit érdemes ennem?
Napi 1 órát szobabiciklizek kb 3-mas 4-es fokozaton,illetve előtte szoktam súlyzós edzéseket csinálni gugolás,kitörés,tárogatás.Így van esélyem a fogyásra?
Az étkezéssel jó ha úgy haladsz, hogy reggelitől vacsoráig változtatod az arányokat. Reggel lehet szénhirdátot enni, de estére már minimális legyen. Ellenben fehérjében gazdag legyen a vacsi. Pl tojásrántotta vagy pöri magában. Esetleg túró, yoghurt.
És sok-sok folyadékot kell bevinni! Minden érkezés előtt egy pohár és utána egy pohár! A vízre nagyon figyelj!
Igazabol az osszkaloria a donto. Azaz ehetsz eppen kenyeret is, azt azert szoktak elhagyni mert egy kevesben is rengeteg kaloria van, es elveszi a helyet a hasznos tapanyagoktol az etrendben.
Vacsorara ehetsz egy kis sajtot, fott tojast, paprikat, paradicsomot.
Jó, hogy ezeket elhagyod, de persze a legjobb étrend sem fogyaszt, csak ha elég keveset eszel.
Vacsorára én is fehérjét ajánlok, mint a többiek, zöldséggel. Ha ez neked kevés, ehetsz hozzá valami lassú felszívódású szénhidrátot vagy zsírt - energia kell... A tojásban, sajtban s a legzsírosabb húsokban eleve sok zsír van, sovány fehérje mellé viszont kell valami, ha nem elég számodra kevés kalória vacsorára. Ez emberfüggő, van, akinek az a főétkezése.
Mindenre eddz. Tök jó, hogy lábra és mellre edzel, de a többire is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!