Szeretnék 20 kilót leadni egy-két év alatt. Ha heti 3× otthon tornázom (pl youtube) és teljesen elhagyom a kenyeret, édességet, tésztát akkor lehetséges?
És este 6 után nem eszem, vagy ha mégis akkor maximum gyümölcsöt (nem banánt)
Vagy van még valami amire figyelnem kell?
És miért van az, hogy valamikor szörnyen megkívánom a tésztát? Csak a tésztát, a kenyeret például szinte csak akkor eszek ha tényleg nem tudok mást enni. Igazából kifejezetten utálom a kenyeret.
ezt az este 6 utan nem szem marhasagot elfelejtheted nyugodtan, nincs jelentosege.
Osszkaloriaban gondolkodj elso sorban, meg abban hogy a szenhidrat aranya alacsony legyen, es az is inkabb lassan felszivodo. Majd kitapasztalod, mennyi kaloria kell hogy kijojjon a heti 1 kilo fogyas.
ha szornyen megkivanod a tesztat, akkor eszel tesztat, nem dol ossze a vilag :)
#2: Nem mindenkinek megy az olyan simán. Én nagyon örülni fogok, ha a cirka 25 kiló pluszom 2 év alatt lemegy... Főleg, hogy egy évig stagnáltam, s étkezésemen már nem tudtam változtatni, mozogtam is, csak nekem jóval többet kéne, úgy látszik.
Semmi gond a lassabb fogyással, ha az ember nem rohan sehová. Inkább élvezetes és tartós legyen, mint gyors (nem mondom, hogy a gyors nem lehet ilyen, de nem mindannyiunknak).
Kérdező, az első jókat írt, hallgass rá :) (Speciel én nem ennék sosem tésztát, de nem is kívánom meg. Amit szörnyen megkívánok, azt megeszem, főleg, ha ritkán történik meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!