Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért szédülök mindig amikor...

Miért szédülök mindig amikor otthon vagyok? Lehetséges, hogy penész miatt?

Figyelt kérdés

Lehetséges penész miatt a kimerültség, izomfájdalmak, folytonos álmosság és az, hogy valahányszor álló helyzetben vagyok szédülök és nem egyszer elájultam már? Eléggé kellemetlen, mert használhatatlan lettem itthon, pedig itt lenne a legtöbb dolgom (főzés, takarítás)

Megkérdeztem anyámtól (ő nem abban a lakásban lakik ahol én), hogy mitől lettem ilyen fáradt (úgy fogalmaztam, hogy lusta) és annyit mondott: öregszel! 17 éves vagyok, akkor tényleg így kell éreznie magát egy 17 évesnek?

Rá szeretném fogni arra, hogy a lakással van baj és én nem vagyok egy semmittevő ember ok nélkül, szóval remélem lehet valami hiba egy penészes, bezárt lakásban. :D

Nagymamán 1x azt mondta a lakásról, hogy ilyen levegőben tüdőgyulladást fogok kapni, én már nem érzem, mert megszoktam, de lehet igaza volt (?)

2014. aug. 11. 09:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Máshol teljesen jól vagyok, csak pont itthon szívás, pedig sok dolgom lenne :(
2014. aug. 11. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:

A szédülést nem tudom, de van tapasztalatom magas páratartalommal, ami erősen összefügg a penésszel. Engem a magas páratartalom nagyon fáraszt. Most is ez a helyzet, 70% van, kint gyakran még több... De amikor egyszer 90%-ra ébredtem, akkor nemes egyszerűséggel semmit nem ért az alvásom és már nagyon szenvedtem. Akkor már rég nyirkos és penészes volt minden, az már tartósan 70% fölött beindul.

Ha hőhíd miatt van penész, de a páratartalom nem nagy az egész házban, lakásban, akkor nem szokott ilyesmi lenni, legalábbis még nem hallottam róla. De ha kiterjedt a penészedés, akkor bizonyára párás a levegő.

Azt írják, embernek 40-60% az egészséges, nem csoda, ha 70 fölött már rosszul érzi magát. Főleg, aki érzékeny arra, hogy milyen a levegő (nekem a kicsit is áporodott vagy városi szennyezettebb is nagyon kellemetlen, mások pedig elvannak benne).

2014. aug. 11. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Szerintem emiatt lehet, csak azért fogtam hirtelen pont a penészre, mert az volt az első ötletem, azzal kapcsolatban, hogy mi baja lehet a lakásnak.

Köszönöm a választ

2014. aug. 11. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!