Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyhatok azzal, ha teljesen...

Fogyhatok azzal, ha teljesen elhagyom a kenyeret?

Figyelt kérdés
Fogyott már valaki úgy, hogy teljesen száműzte a kenyeret az étrendjéből, és édességet is csak mértékkel evett, de semmi máson nem változtatott?
2011. márc. 1. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet így fogyni, kérdés, hogy a kieső kenyeret mivel pótolod, mert ha dupla adag rizzsel, az bukta.

És kérdés, hogy nálad mit jelent a "mértékkel". Nálam 1 kockacukrot a reggeli kávéba, vagy 1 kanál cukrot a család déli paradicsomlevesébe.

2011. márc. 1. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
édesapám 98 kilóról fogyott le 85-re (180cm, 60 éves) csak azzal, hogy vacsorára már nem evett kenyeret! igaz, ő egész nap kertészkedik, meg télen is mindig molyol vmit a garázsban :D
2011. márc. 1. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És persze az is számít, hogy eddig mennyi kenyeret ettél, mert ha sokat, akkor lesz eredmény, ha hetente kétszer fél szeletet, akkor nem.
2011. márc. 1. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Eddig rengeteg kenyeret ettem, szinte csak azt. Helyette puffasztott rizst eszem (kedden kezdtem), de egy alkalomra max 4-et (korábban egy étkezés 3-4 szelet kenyér volt).

A mérték azt jelenti, hogy valami "jutalom" egy héten egyszer. Pl egy csoki (nem tábla).

2011. márc. 1. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet fogyni vele, de a szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek még fogyókúra közben is.Én minden reggelire eszek 1-2 szelet rozskenyeret, és én is fogyókúrázok.Szerintem ne száműzd az étrendedből, maximum ha este és délben is ettél kenyeret, azt hagyd el, a reggeli kenyeret ne.
2011. márc. 1. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet fogyni. De ha nem mozogsz akkor nem.

Szügsége van szénhidrátra a szervezetednek. És pont a kenyér az ami bele fél a keretbe ( teljes kiötlésü ) reggelire még 3 szelet is elmegy belőle. Inkább hanyagold a krumplit,rizst,tésztát ezek hízlalnak igazán , válasz mellé inkább valami zöldség köretet. Amúgy heti egy szelet csoki...hát inkább 2 hetente. És nem este.

2011. márc. 1. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ehh, honnan veszitek hogy a rizs hízlal?
2011. márc. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!