Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti jól alszotok? Igaz, hogy a...

Ti jól alszotok? Igaz, hogy a mozgás / rendszeres séta, vagy futás segít az alvásban? Mennyi időt szoktatok aludni?

Figyelt kérdés

Egy ideje fogyókúrázom. Mostanában nem edzettem sokat... ti használtok valamilyen gyógyteát vagy alvást elősegítő készítményt?

Régen kamillateát használtam, most macskagyökér teát.

Ti mennyi időt szoktatok aludni?

2017. ápr. 2. 21:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a fogyókúra a hormonrendszerre is hat. Elsősorban azok válasza érdekelne, akik már egy hosszabb ideje fogyiznak (több, mint 30-60 nap.. vagyis akik nagyon régóta fogyiznak, azok válasza érdekelne. ) de bármilyen tippet / segítséget megköszönnék.
2017. ápr. 2. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 10 hónapja fogyózom.

Alapvetően jól aludtam mindig. Viszont mióta fogyózom, és nem szokásom már este telezabálni magam, azóta sokkal jobban.

6-8 órát alszom, de szerencsére a 6 órás alvás a ritkább, inkább 7-8. Igyekszem odafigyelni, hogy minél többet aludjak, ha kevesebb, akkor mindig éhesebb vagyok nap közben.

Néha levendulateát iszom lefekvés előtt, de nem vettem észre, hogy túl sok haszna lenne. Mostanában többet tornáztam, mint szoktam, és érdekes, de nem is aludtam annyira jól. Persze ennek lehet ahhoz is köze, hogy az ágyunk eléggé tropa, - és bár nem tartozik ide - most készülünk a franciát matracosra cserélni. Az alvás minőségén biztosan javítani fog.

2017. ápr. 2. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2017. ápr. 2. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Én már két éve figyelek az étkezésre és a mozgásra.

8-10 órákat alszom. Egyszer ébredek fel éjszaka kimenni a mosdóba.

Olyan mélyen alszom, hogy egyetlen álmomra sem emlékszem.

Arra mindig figyelek, hogy lefekvés előtt 3 órával van az utolsó étkezésem, ha véletlen ezt nem tartom be, akkor jönnek az idiótábbnál idiótább álmok + többször felriadok az éjszaka folyamán.

2017. ápr. 3. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a fájó térdem miatt nem alszom jól általában, de a lelkemre viszont nagyon jó hatással van a mozgás. Vagyis az elmém igazán jót pihenne, ha a testem nem kelne a fájó térdemre. Valamit valamiért.

Összességében 7-8 órát mindig alszok, ha nem, akkor baj van. Egyszer olvastam egy cikket, hogy ha a szervezet fáradt, cukorért kiált, ezért van a töménytelen mennyiségű nasizás. Ez nagyon nagyon igaz, érzem magamon! Ha fáradt vagyok, akkor ordítok valami édességért, ha kipihenem magam, szinte eszembe sem jut.

Ha a lelki állapotom valamiért nem jó, akkor én citromfű teát iszok elalvás előtt. Vagy mivel nem igazán bírom a gyógyteákat veszek be magne B6 álmot. Ebben is citromfű van és marha nyugtatóan alszok tőle tényleg!

2017. ápr. 3. 20:25
 6/6 anonim válasza:
Nekem ez attól függ, hogy épp mit sportoltam. Amikor elmegyek futni, sétálni, biciklizni, általában tök jót alszom. De mikor erősítek vagy úszok, akkor valahogy nem megy, és itt pörgök hajnalig :D Pedig nagyon is elfáradok. Talán 6-8 órát alszom általánosságban.
2017. ápr. 5. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!