Juniusig kizart?!? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szoval juniusig szeretnek lefogyni. Etrendvaltoztatas, mozgas, tudom tudom. De azt szeretnem megtudni, ha mindennap futok este, es alvas elott 4 oraval eszek utoljara egy konnyu vacsit, akkor reggelire ehetek barmit..? Iskolába jarok es hogy az gatolna-e az egesz fogyast ha reggelente pl. Egy hideg vagy melegszendvics lecsuszna?:D termeszetesen utana egeszseges kaja es sok-sok viz. Koszonom a valaszokat elore is ! 😊2017. jan. 14. 21:36
1/3 anonim válasza:
Attól fugg mekkora a kalória igényed(nem, kor, magasság, súly), mennyit futsz, mennyit eszel egy nap (ossz.kcal és makrók) es mennyit akarsz fogyni júniusig.
2/3 anonim válasza:
Mennyit akarsz fogyni, hány éves vagy, milyen nemű és milyen magas és nehéz?
Milyen szendvicsre gondolsz? Nem mindegy, hogy egy fél méteres fehérlisztből készült bagettet eszel meg szalonnával vagy egy vékony szelet rozskenyeret zöldséggel, csirkemellel. Szendvics mindkettő.
De végeredményben a fogyást egy dolog okozza, ha kevesebb kalóriát eszel meg összesítésben, mint amennyit elhasználsz.
3/3 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok 153cm es 58 kg:/ 5kg-ot biztos de az idealis 8 kg lenne ! Alapbol se eszek sokat igazabol, iskolaba egyszer es itthon egyszer. Olyan szendvicset szoktam ami akkora mint a tenyerem kb., feher kenyer vajjal sonkaval es salataval (csak ilyet adnak a bufebe ezenkivul gyros meg pizza:D)
2017. jan. 14. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!