Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni nem...

Tanácsot szeretnék kérni nem leugatást. Többi lent?

Figyelt kérdés
Heló! Aki már most elkezdené a kioktatást MINDENT MINDENHOL MINDEN KÖVETKEZMÉNYT TUDOK tehát nem kérek olyat hogy uristen te meg fogsz halni mert xy... Egy olyan kérdésem lenne amit a bulimiás emberek vagy az ilyen dolgokban jártasabb emberek tudnának megválaszolni. Egy jó kis estre mennék (NEM NEM TUDOM KIHAGYNI ÉS NE JÖJJÖN MINDENKI AZ ÖNURALOMMAL MERT EZ NEM ÉRDEKEL) ahol ugye mindenfajta étel van. Utána persze ezt kiadnám magamból szépen fogalmazva. Talán 10 perccel utána kb. Na most ilyenkor ha előtte mielőtt jól bezabálok fagyival meg sütikkel azelőtt egyek valami lassan felszívódó szénhidrátos dolgot hogy ne jusson a szervezetem felszívódott tápanyaghoz a sok sütiből illetve mennyi szívódhat fel ha egyből evés után megyek kiokádni? Legyetek szívesek a kérdésre válaszolni mert ez az oldal lényege. Egyébként nem vagyok bulimiás és nem is leszek csak most ezt meg kellett terveznem és csak így alakíthatom. Megértéseteket köszönöm!!És a válaszokat is

2017. márc. 30. 02:41
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Mi lenne, ha nem zabalnal?
2017. márc. 30. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:
54%

Ha egy-egy alkalommal telezabálod magad és aztán mész kiokádni, nos, az nem bulimia!

A bulimia egyfajta betegség, abból ki lehet gyógyulni.

A te eseted nem gyógyítható.

Ingyen kaja, ingyen zaba, aztán okádás.

Van az észnek helye!

2017. márc. 30. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!