Tudnátok tanácsot adni, hogyan vágjak bele?
A Reg-Enor működik.
Mindent be kell tartani, sok jó példát láttam...
Én 2 hónap alatt 11 kg-ot fogytam.
Olyanok is fogynak, akik valamilyen okból nem tudnak sokat mozogni, sportolni.
Szerintem a reg-enor hosszútávon nem igazán szerencsés "fogyasztószer" vagy méregtelenítő.
Nekem 6 hónap alatt sikerült leadnom 22 kg-ot, de azóta megundorodtam az összes zsírtól, kolbásztól, szalonnától, stb.
Ráadásul, amit megvontam magamtól, az utána rendkívül hiányzott.
Ezután kialakult ismét a jo-jo effektus és visszahíztam, amit lefogytam.
Gondold meg, hogy érdemes-e belevágnod, ráadásul nem olcsó mulatság. Nálam is voltak erőszakosan rábeszélő emberek, akik próbálták megnövelni az MLM bevételüket. Én nem a bevétel miatt csináltam a diétát, hanem mert hittem benne.
Az is érdekes, hogy aki ajánlotta ezt a terméket, annak sem volt hatásos ez a szer. Nem kérdeztem miért. Utána sem állt szóba velem, hiába kérdeztem, néha-néha válaszolt hetek múlva, ha volt olyan, ami kérdéses volt számomra. De amikor terméket ajánlott, akkor rögtön megtalált.
Biztosan nem vettem még mellé jó pár másfajta termékeket, ami segített volna hosszútávon a megoldást megtalálni, már ha volt erre.
Sajnos ez az MLM is arról szól, mint a többi, hogy hogyan építsük a magunk üzletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!