Nagyon gyorsan le kéne fogynom hogy látható legyen, kérlek tudnátok tanácsot mondani?
Egyetértek az előttem szólókkal.
Egyébként nem kell kevesebb szénhidrát, ez csak egy opció, ami sokunknak bejön, de nem az egyetlen út. Bár ha főleg szénhidráton élsz, akkor a kalóriacsökkentés nem fog menni szénhidrátcsökkentés nélkül. Márpedig nem valószínű, hogy tudsz vagy hajlandó vagy annyit mozogni, hogy a kalóriabeviteled csökkentése nélkül rendesen fogyj.
A legjobb, ha életmódot változtatsz, beiktatsz mozgást s egy jó, tartható étrendre váltasz s persze határozott, de még nem extrém deficitet tartasz. Aztán kitartás és türelem, mert ez hónapok kérdése akkor is, ha tempósan fogysz.
jajj ne fogyj le gyorsan, mert a bőröd nem fogja tudni követni, és évekig ott fog lötyögni rajtad, sőt, ilyen méretű elhízásnál már lehet csak a műtét segítene. szerencsére fiatal vagy, így ha normális ütemben fogysz, akkor még követni fogja, de max heti fél-1 kilót adnék le a helyedben.
helyedben keresnék a környéken valakit, aki segítene neked, és otthon van az edzésben. ha más nem, és pénzed sincs, akkor nézz szét a neten, keress egy szimpatikus sportolónőt/személyi edzőt, és kérj tőle tanácsot. vagy keress egy könyvet, blogot a témában. sajnos erről több száz oldalt lehetne írni. valamint ami valakinek bejön ,az nem feltétlenül jön be másnak. már alapból más edzés kell a nőknek, mint a férfiaknak. más a táplálkozás is. stb...
Én 2.5 hónap alatt mentem le 135ről 100ra. Nem lötyög semmilyen bőr rajtam. Mondjuk lehet a masszázs segített.
Kollégám külföldön élt 3 hónapot. Nem volt kenyér, sem rizs. Disznót evett zöldséggel és napi 2-2.5 órát töltött erőltetett sétával konditeremben a gépen minden nsp. 92ről 64re ment le. Ne lett logós a bőre.
Izom eszi a zsírt mozgás közben. Ezért egy erőnlét segít gyorsabban fogyni. Utána mozgás kell legalább 45perc folyamatosan de inkább több. Emellett az étrend egyén függő sajnos. Lehet a body.builder.hu és a builder.hu oldalakon olvasgatni, hogy képben legyél
A vizet inkább úgy számold, hogy testkilógramm / 32, ha edzés is van hozzá, menthet a 4 liter, de anélkül elég a /32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!