14 eves vagyok es hat 60 kilo vagyok, szerintetek az sok? Van aki aszt mongya hogy pont jo vagyok es van aki aszt mongya hogy nagyon dagadt vagyok . Es ha tudtok adni par tanacsot hogy kene lefogyak . A valaszokra elore is koszonom
Attól függ, milyen magas vagy. Ne egyél sütit, csokit, helyette inkább zöldség, gyümölcs. Ne igyál cukros üdítőket sem. Keress valamilyen mozgásformát, amiben örömödet leled. Ezek bárkinek csak jót tesznek, akkor is, ha nem kövér.
Egyébként meg olvass könyveket, kritikán aluli a helyesírásod.
Akkor azt mondom, hogy igen, egy picit sok. Nem vészes, tényleg nem kell semmi drasztikusat csinálnod, csak amit írtam az előbb is - cukros ételek italok kerülése, kevés tészta, péksüti, krumpli, és mozogni, mozogni, mozogni.
Ha hajlamos vagy a hízásra és nem figyelsz oda, nagyon hamar lehetsz tényleg kövér, tapasztalatból mondom, én sokat híztam, amikor középsuliba kerültem, mert addig rengeteget bicajoztam és utána ez elmaradt, de nem figyeltem a kajára.
Kitartás és sok sikert!
#1 voltam
A 165 centihez a 60 kiló egyáltalán nem gáz. Ha mégis zavar, maximum 55-re fogyj le. Csökkentsd a zsíros és cukros ételek mennyiségét és kezdj el valamit sportolni vagy legalább egy kis mozgás, otthoni torna, az is sokat tud segíteni. De csak ha nagyon muszáj, mert ez a súly teljesen korrektül hangzik, szép alakod lehet.
Egyébként a gyötrelmes helyesírásodra rohadtul nem kifogás az, hogy nem magyarszakon vagy. A többieket nem tanítják meg írni vagy mi? Súlyzózz a helyesírási szótárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!