Van valami hatásos diétád aminek az eredménye látható?
sokszor probáltam diétázni, de valahogy mindék elment a kedvem az egésztől mikor megláttam hogy semmi értelme.
léci ha neked van ilyen diétád ami hatásos írd le :) előre is köszi
18L
Ez nem lehet igaz, mióta fogyizuk + 2kgt felszedtem ... ez nemlehet igaz :'(
Tud valaki valami tényleg hatásos fogyi kurát?? vagy valamit... vagy mit sportoljak vagy valami... nagyon megköszöném (:
Kedves 22:09
Én dietetikus vagyok, retardált a te kedves jó édesanyád, ezt tudom mondani. Meg azt, hogy ésszel és a megfelelő élelmiszerekkel a vacsora könnyítése vagy folyadékra váltása lehetséges és egészséges. Magam is eszerint élek, kora huszas éveim óta, akkor elhízott voltam, ma teljesen egészséges vagyok, és minden páciensem az. Ha pár napra magad is kipróbálnád, tapasztalnád, hogy mennyire megkönnyebbül a szervezet, ha fellélegezhet a (nehezebb) ételek emésztése alól éjszakára.
Megjegyzem, hogy ha háromóránként ennék, össze-vissza hánynám magam, és egy egészséges emésztésű és étrendű ember azt nem bírná sokáig! (Mondjuk ételminőségtől és táplálkozástörténettől függ, de érdekes.) Nem kevered ezt az adatot a kisbabák szükségleteivel? :)
Ez nem kötelező, csak tanács, a baj nem a tanács minőségével van, ahnem az olyan hozzászólókkal, akik retardáltnak nevezik a többieket.
Itt 22:09
Kedves dietetikus! A szövegértéssel bajok vannak, nem azt írtam, hogy a dietetikusok retardáltak, hanem hogy elüldözték őket a retardáltak. Leesett?
Egyébként nem vitázok, ne egyetek 5-6 után ha úgy jobb nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!