Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan ne hízzam vissza?

Hogyan ne hízzam vissza?

Figyelt kérdés

170 cm/57 kg

Elértem ezt a súlyt 6 hét koplalással. Napi 500-600 kcal. De elegem van belőle. Nem, nem az éhség miatt. Egyszerűen lelkileg kicsinál. Most is csak sírni tudok. Eltűnt a boldog énem. Arra gondoltam, hogy inkább egészségesen élek, megmaradok vegetáriánus. Nem szeretnék többet méregetni grammokat, kalóriákat, súlyokat. Változni szeretnék de annyira elkeseredett vagyok... Nem szeretnék hízni..gondoltam eljárnék sportolni is. Viszont szeretném elkerülni azt, hogy felszedjem a súlyt. Van e ötletetek?

2017. jan. 8. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdj el 1200 kcal-t enni, aztán emeld hetente 100-150 kcalal, addig amíg el nem éred azt ahol nem csökken és nem is nő a súlyod.
2017. jan. 8. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Mozdulj!
2017. jan. 8. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
2017. jan. 8. 12:53
 4/5 anonim válasza:

Hízzam???

Mondjuk a sírás biztos nem sokat fog segíteni. El kell járni mozogni.

2017. jan. 8. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Koplalás eleve hízékonyabbá tesz, szóval kicsi az esély, hogy ne hízd vissza mindet. Legközelebb normális módszereket alkalmazz, válts életmódot, akkor nem lesz ilyen problémád, de ezt most fújhatod.
2017. jan. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!