Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hónap alatt 60 kg-t fogytam,...

3 hónap alatt 60 kg-t fogytam, hízzam vissza vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy nagyon egészségtelen volt amit tettem. Kiskorom óta kövér voltam. 160 kg voltam amikor nekikezdtem. Naponta 1-2x ettem, pl. reggel 2 szendvics, délután 2 főtojás egy kis sonkával. Rengeteget mozogtam, heti 5x súlyzós edzés, naponta 3-4x 15 perc zsákolás, amikor jó idő volt akkor sokat sétáltam (1-2 óra).

20 éves vagyok és azért csináltam ezt, mert már középiskolás korom óta próbálkoztam a fogyókúrával, de sosem sikerült. A szüleim nem támogattak, folyton csak egészségtelen ételeket csináltak/nak. Elment az egész tinédzserkorom és én csak itthon ültem, teljesen kikészültem, folyton szorongtam, nem mertem emberek közé menni.

Most sem vagyok teljesen tiszta, de legalább nem vagyok akkora mint egy disznó, bár így is még 97 kg vagyok a 187 cm-hez, legalább 20 kg-t akarok még.

2014. ápr. 5. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Naaaa. 3 hónap alatt?
2014. ápr. 5. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Kb. jauár 3.-tól.

Első héten 12 kg adtam le, január végéig további 10-et. Február 3-án 136 kg voltam, március elején 112, ma 97.

2014. ápr. 5. 20:04
 3/4 anonim válasza:
Nem lóg a bőröd?
2014. ápr. 5. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:
De igen.
2014. ápr. 5. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!