Kb egy hónap alatt fogytam 5 kilót, így. Ez sok, kevés, vagy jó?
Az ebédemen változtattam, direkt kevés kalóriájút eszek, kb 500-700 kcal. Ezen kívül reggeli, vacsora, meg étkezések között mondjuk valami mag,v agy apróság, és sok víííz. A nasikat elhagytam majdnem teljesen, napi 1 csokit vagy kicsi édességet eszem, reggel.
Egy hónap alatt így 5 kiló ment le, 0 mozgással mert nem volt rá időm. Most már van időm, de nagy túlsúlyom van és a sétára gondoltam, gyors séta kb 1-2 órán át. Gyorsíthatom így a fogyást?
182 cm/ 100 kg 23/N
Ez kezdetnek rendben van. Viszont ahhoz, hogy ne legyen baj belöle, maxiumum heti fél-egy kg fogyás ajánlott. Ezt gyorsítani értelmetlen, mert egyrészt ha többet fogysz, az nem a zsírt csökkenti, hanem az izmokat (is), másrészt a böröd sem tudja követni és lógni fog rajtad (ezt utána rendbehozni lehetetlen), harmadszor a gyorsan leadott súly gyorsan jön vissza, és általában utána több leszel, mint kezdetben voltál.
A mozgás (gyors séta) azonban mindenképpen jó, mert segít abban, hogy a zsír jöjjön le rólad, és a kondíciód is javul töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!