A combomon és csípőmőn hány hónap, esetleg hét után látszik meg hogy fogytam kisebb lett?
Figyelt kérdés
kb hány hónap kéne hogy ez látványosan észrevehető legyen hogy na most tényleg fogyott comb,csipőről ...?2013. okt. 1. 20:58
1/3 anonim válasza:
Attól függ, milyen alkatú vagy, hogyan hízol. Inkább mérd mérlegen.
2/3 anonim válasza:
Konkrétan egy helyről nem fogsz tudni zsirt leégetni.a csírégetés mindenhol beindul 40p aerob után.77%-ban minden a kajáláson múlik.
3/3 anonim válasza:
Hát azt nem lehet megmondani neked mikortól látszik majd, de leírom, nekem hogy volt.
Körte alkat vagyok, és kb 15-20 kg feleslegem volt. Most tartok kb 9 kg minusznál és egy hónap után, (akkor 5 kg volt a fogyás) már sokan észrevették. Most 2 hónap elteltével, 9kg fogyással már nagyon-nagyon látványos. Csípőm 10 cm-rel lett kisebb, ez nálam 2 ruhaméretet jelent...
Szóval ez függ a felesleg mennyiségétől is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!