Hogyan ne hizzam vissza?
Figyelt kérdés
mostmár eléggé kezdtem fogyni (nem hirtelen.... pont jól)és mit csináljak hogy ne hizzam vissza, egyáltalán vajon visszahizom ha visszatérek a régi szokásaimhoz.
( régi szokásaim- egészséges étrend.... és ugy kezdtem el fogyni hogy csökkentettem az adagot és mozogtam rengeteget)
2016. okt. 24. 18:55
1/3 anonim válasza:
úgyhogy hogy az egészséges életmódra váltasz át, és folyamatosan mozogsz és mérsékelten eszel édességet
2/3 anonim válasza:
Fokozatosan növeld az üzemanyagokat,a mozgáson ne csökkents. Nagyon lassan növeld az adagokat normákra. Maradj az egészséges ételeknél. Ha egy hónap alatt visszaállsz normál adagokra és.nem.hízol akkor belefér egy egy kis bűnözés is már, de nem mint a hülye.. és a bűnözésbe számít az is ha kihagysz edzést (ha egyet kihagysz nem baj de ha egy héten hármat már igen)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. okt. 26. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!