Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék heti 2kg. ot...

CE-Pirate kérdése:

Hogy tudnék heti 2kg. ot leadni, hogy ne is hízzam vissza? Meg persze ne szakadjak bele az edzésbe illetve az éhségbe.

Figyelt kérdés
174cm magas,és 72kg vagyok. Szeretnék lefogyni 60kg.ra, de nem tudom, hogy álljak neki. Persze Google a barátom, de túl sok az infó, valamelyik oldal ajánl valamit, a másik oldal meg szigorúan tiltja..segítsetek! 19/L

2012. szept. 3. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Főleg az étrended lesz mérvadó a fogyásodban, meg persze a mellette elvégzett mozgás. Jó lenne ha leírndá mit ettél idáig, hogy kizárhassuk, csökkenthessük azokat az ételeket, amelyektől meghíztál, vagy amelyek miatt úgy érzed fogynod kell. Mindenesetre a cukros üdítők, az édességek és a tésztafélék kerülendők, sőt a fogyi elején jó lenne 100 százalékban kiiktatni őket.
2012. szept. 3. 22:52
 2/5 anonim válasza:
Teljes életmód váltásra lesz szükséged! Először is méregteleníts, hogy hatékonyabb legyen az anyagcsere és a táplálék lebontás. Egyél napi ötször kis adagokat, így nem kap el a farkaséhség. Ne fogyassz cukros, zsíros ételeket és szénhidrátot. Igyál rengeteg vizet és cukrozatlan teát (zöld tea). Nem utolsó sorban: mozogj, amikor csak megteheted! Ezek voltak az alapvető dolgok. Sok sikert! :)
2012. szept. 3. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Heti 2 kg-ot??

Rohansz valahova?

Ez pont egy olyan dolog, amit nem lehet elkapkodni.

Itt ez mind jó tanács ami elhangzott, de heti 0.5-1 kg-os fogyásnál többet nem szoktak ajánlani sehol sem.

2012. szept. 4. 00:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)mivel semmi időm sincs semmire, így nehezen fogok tudni eljárni mozogni, vagy netán betartani a fogyókúrámat. Délelőttre szántam egy almát. Délután mikor végre van egy kis időm ebédelni, amit épp főztem azt eszek.(persze mértékkel, nem mintha tudnék sokat enni:)) Na és a vacsi, hát az nincs. Örülök ha alvásra lesz ezek után időm:) Fogyókúra megoldva, majd csak sikerül valahogy.

Utolsónak: rohanás az élet!

2012. szept. 4. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha ezeket és ennyit eszel amit leírtál, akkor sajnos nem hogy fogyni nem fogsz, hanem épp ellenkezőleg, sokkal könnyebben fogsz hízni!
2012. szept. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!