Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Belefogok egy 90 napos P90X...

Belefogok egy 90 napos P90X edzésbe. Ki tart velem?

Figyelt kérdés
Augusztus végén megyünk nyaralni, addigra szeretném formába hozni magam. Ha esetleg valaki szintén fogyni, formásodni szeretne, az tartson velem. Szerintem motiválóbb ha naponta, kétnaponta leírjuk tapasztalatainkat.
2011. jún. 18. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Írj privátot benne vok

2011. jún. 18. 13:26
 2/6 anonim válasza:
Mi ez a p90x? Neten kerestem rá de nem nagyon találtam semmi érdekeset, pedig engem is érdekelne.
2011. jún. 18. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:

ez egy edzésprogram, ami 3 hónapig tart és minden hónapban variálni kell az egyes edzéseket. Heti 6 nap edzés van, és minden edzés más. Az első nap pl váll és hát, következő nap valami kardiós edzés, és így váltakozik. Ezért is jó, hogy nem unod meg, mert mindig mást csinálsz.

itt van az edzésprogram: [link]

Érdemes nézni előtte-utána képeket a neten, nagyon motiválóak.

2011. jún. 18. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:

szia

Csináljuk együtt??

2011. jún. 18. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm azoknak akik eddig írtak!

túl vagyok az első edzésen:D és remeg mindenem...

ha valaki szintén belekezdett, akkor kérem, hogy ossza meg tapasztalatait:)

2011. jún. 18. 15:47
 6/6 anonim válasza:
Szia! Szeretném én is elkezdeni, nekem nagyon tetszik ez a dolog, csak sajnos nincsenek meg a cd-k. Nem tudod, hogyan tudnám megszerezni a programot? Előre is köszi!!!
2011. júl. 17. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!