Belefogok őrülni ha túl sokat gondolkodok az élet értelmén?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy már a kérdést se tudom pontosan megfogalmazni. Mostanában rengeteget gondolkodok az egész életen, az érzéseken, hogy miért ne lehetne az egész létezés csak egy álom, stb.2011. márc. 21. 15:49
1/7 anonim válasza:
Nem az élet értelmét kell keresni, hanem értelmet adni az életednek :)
maci
4/7 anonim válasza:
én is mennyit gondolkodtam ilyesmiken , depressziós is lettem sokáig tőle :D
de mostanra úgy gondolom hogy jobban átlátom a világot , embereket mint a nagy többség, igaz erre a kérdésre nem tudtam meg a választ , nem is fogom soha (általánosan legalábbis)
5/7 A kérdező kommentje:
nem rra gondolok, hogy miért élünk, hanem hogy mi ez az egész. mintha csak az én képzeletem lenne a világon minden.
2011. márc. 21. 16:55
6/7 anonim válasza:
Érdékes a kérdésed nagyon!Probáld meg meglátni az életben a szépet és a jot és nem fogsz ezen gondolkodni szerintem!
7/7 anonim válasza:
03-21 16:18 : Olvassuk Adams-t, mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!