Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerüen belefogok halni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerüen belefogok halni. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Hát van egy fiú akivel egy hónapig voltunk együtt aztán ..az utolsó egyhétben rengeteget veszekedtünk ... a legjobb barátnőm vigasztalta ilyenkor ,és egy idő után beleszeretett a barátom ...

a lánnyal kibékültünk de én már nem tudok benne bizni ... a fiu bocsánatot kért és azt kérdezte lehetünk-e barátok ..én pedig csak azért hogy tudjak vele beszélni mindennap igent mondtam .. !

már egy hónapjaa vannak együtt... közbe az történt hogy a fiu a legjobb haverjának azt momndta megbánta hogy dobott.. és azt mondta még mindig szeret...

aznap este ugyanugy beszélgettünk és azt monmdta elhaggya értem a barátnőjét... mert azt mondta megbánta hogy nem azt a lányt választotta akit igazán szeretett

szakítottak ... és én aztmondtam neki ne legyen szomorú ..mert ha már nem szerette akkor kár lenne folytatni ... és erre beirjaa hogy "én még szeretem "

ilyenkor összetörtem ..azóta nem is beszéltünk ..ez két napja volt.. és azt mondtaa a haverja hogy a barátnőjét szeretii ... ezt már nem értem ... de egyszerüen meghlaok nélkülee ...

2011. jún. 22. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

az a véleményem, hogy nem fogsz meghalni, és ami nem öl meg, az erősebbé tesz... lehet, hogy közhely, de igaz

pár napig, hétig vagy hónapig nagyon rossz lesz, de idővel elmúlik, az idő mindent begyógyít...ne is beszélj velük többet, ne keresd őket, semmi értelme felszaggatni a régi sebeket meg még újakat is pakolni melléjük

a legjobb kúra az új pasi...tapasztalat, szóval nyisd ki a szemed és keress egy új herceget, lehetőleg jobbat, mint az előző...

21/L

2011. jún. 22. 22:20
 2/8 WhiteLabel ***** válasza:
Ezt én se értem, elmezavaros p*cs a barátod.
2011. jún. 22. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy csak hülyít, vagy pedig maga sem tudja eldönteni, hogy mi a fenét akar/érez.. Ilyen szerencsétlenre van szükséged neked? Amúgy nem értem, hogy 1 hónap alatt hogy "szerelmesedhettél" bele ennyire.. De mindegy is, én azt mondom, hogy inkább hanyagold a srácot. :)
2011. jún. 22. 22:21
 4/8 Katryna válasza:
Ez el van mar szurva rendesen, nem fog menni kettotok kozott, tehat kinylodas, a baratnoddel en megszuntetnem a baratsagot, mivel ezt tette. Majd a ferjedet is ellopja mikor gyereketek is lesz ? tehat a legv eszelyesebb tipusui lany. Es probald magad nem kionteni szived lanyoknak, nagyon szuper mikor meghalgat de orvul hatulrol tamad ha mar erdeke ugy kivanja. Mind a kettotol valj meg es....nezz szejjel sok fiu van meg.
2011. jún. 22. 22:23
 5/8 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy én nem szeretnéék mást csakis őt.. :/

köszönöömmindenkinek ...!

2011. jún. 22. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig túl kell tenned magad rajta. Hidd el, jobb lesz neked is, mert őt már nem érdekled, és csak fájdalmat fog neked okozni. Őszintén, én ezt nem szeretném. Próbáld meg elfelejteni, jó?
2011. jún. 22. 22:33
 7/8 Katryna válasza:
Keress egy elfoglaltsagot magadnakm sportolj, vezesd le energiad...de nagon, este bezuhansz az agyba es mar nincs idod fantazialni semmirol.
2011. jún. 22. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fogsz belehalni (hacsaknem vagy életképtelen). Hidd el nekem! :) Lesz ennél még sokkalta rosszabb is!
2011. jún. 23. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!