Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerüen belefogok halni. Mi a véleményetek erről?
Hát van egy fiú akivel egy hónapig voltunk együtt aztán ..az utolsó egyhétben rengeteget veszekedtünk ... a legjobb barátnőm vigasztalta ilyenkor ,és egy idő után beleszeretett a barátom ...
a lánnyal kibékültünk de én már nem tudok benne bizni ... a fiu bocsánatot kért és azt kérdezte lehetünk-e barátok ..én pedig csak azért hogy tudjak vele beszélni mindennap igent mondtam .. !
már egy hónapjaa vannak együtt... közbe az történt hogy a fiu a legjobb haverjának azt momndta megbánta hogy dobott.. és azt mondta még mindig szeret...
aznap este ugyanugy beszélgettünk és azt monmdta elhaggya értem a barátnőjét... mert azt mondta megbánta hogy nem azt a lányt választotta akit igazán szeretett
szakítottak ... és én aztmondtam neki ne legyen szomorú ..mert ha már nem szerette akkor kár lenne folytatni ... és erre beirjaa hogy "én még szeretem "
ilyenkor összetörtem ..azóta nem is beszéltünk ..ez két napja volt.. és azt mondtaa a haverja hogy a barátnőjét szeretii ... ezt már nem értem ... de egyszerüen meghlaok nélkülee ...
az a véleményem, hogy nem fogsz meghalni, és ami nem öl meg, az erősebbé tesz... lehet, hogy közhely, de igaz
pár napig, hétig vagy hónapig nagyon rossz lesz, de idővel elmúlik, az idő mindent begyógyít...ne is beszélj velük többet, ne keresd őket, semmi értelme felszaggatni a régi sebeket meg még újakat is pakolni melléjük
a legjobb kúra az új pasi...tapasztalat, szóval nyisd ki a szemed és keress egy új herceget, lehetőleg jobbat, mint az előző...
21/L
csak az a baj hogy én nem szeretnéék mást csakis őt.. :/
köszönöömmindenkinek ...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!