Mit tegyek, hogy ne érjenek össze a combjaim?
Üdv.
Láttam sok helyen mindenféle napirendet a fogyás érdekében, viszont nem szeretnék konditerembe menni, se futni. Egy heti-rendre lenne szükségem, olyan gyakorlatokkal, amiket tudok otthon is végezni. Ha értesz az ilyenekhez írj kérlek, és megbeszélhetjük a részleteket. (Mit, hogy, csináljak?) Előre is köszönöm!
Utóirat: Kézilabdázok, nagyjából jó kondiban vagyok, kicsit nehezebb feladatokat is tudok végezni.
Diétát próbáltad már?
Nem hülyeség! ;)
Akkor nagyon rosszul csinálod.
Elég lett volna fél év is, ha rendesen csinálod.
Csak egy ötlet, gőzöm sincs, hogy működik e:
Van olyan masszázs amivel átcsoportosítják a hájat. Mondjuk has környékén szokták alkalmazni. Az illető egy dekát se fogy tőle de átmozgatják a hájat más helyre, hogy jobb alakja legyen. Asszem pár hét alatt visszavándorol.
De akkor ha pl. kéthetente elmész ilyen masszázsra, és kimaszíroztatod a hájad a lábad közül, akkor az lehet megoldás.
U.I.: Én is ezzel a gonddal küzdök. Nem a divat miatt, hanem a gatyáim miatt.
Ezt nem trollkodásnak szántam, de mint említettem, lehet hogy nem működne. Főleg ha nem is zsír van ott :D
A hájat nem lehet átmasszírozni máshova, ez egyszerűen ellentmond minden emberi anatómiának.
Jaj, ne etessek már ezzel a "csak a gatya miatt" szöveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!