Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni hogy ne...

Mit tudnék csinálni hogy ne érjenek össze a combjaim?

Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatok vannak erre ami egy kicsit is leviszi? nem nagyon er össze csak egy kicsit de engem ez is zavar...valami ötlet? elöre is köszi
2015. júl. 21. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Járj terpeszben.
2015. júl. 21. 13:36
 2/6 A kérdező kommentje:
haha kacag a vakbelem ;)
2015. júl. 21. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Az edzes bar formalja es szebbe teszi;de egyben vastagitja is a combot ugyh eleinte megjobban ossze fog erni...nekem is ez a problemam...de ha megnezed rengeteg lanynak ilyen.

Az egyetlen megoldas a dieta.

Nekem az a gaz h mar kilatszik aszeggycsontom alatt az osszes csont de meg combbol alig fogytam.Nem vagyok kover meg ilyenek de en is le akarom fogyni azt osszeeros reszt.

De nem hagyon abba es hatha lemegy.

De edzestol mindenkebben szebb lesz ugyh gugolas (rubont reka 20 perc comb) meg dieta.

2015. júl. 21. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:
En is mozhok biciklizek, azt a rubin rekasat csinalom amit mondtal stb es csak megjobban összeer es vastagabbak a labaim..pedig az etkezesre figyelek...akkor az miert van ezt nem ertem...hiztam akkor?
2015. júl. 21. 20:23
 5/6 anonim válasza:
A comb-összeérésben vastagon benne van a genetika is. Ha nem megy, ne erőltesd! Attól hogy összeérnek, még lehetsz gyönyörű, izmosan vékony, karcsú :-)
2015. júl. 21. 21:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. júl. 22. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!