Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit fealadtokat tudnék csináln...

Mit fealadtokat tudnék csinálni, hogy vékonyabbak legyenek a combjaim?

Figyelt kérdés
Nem kell, hogy ennél izmosabb legyen, de a lényeg, hogy sokkal vékonyabb.Ehhez milyen feladatokat tudnátok mondani, ami nagyon hatásos?
2015. febr. 1. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Eddz rá. Az izom adja a formát, ha nincs rajta izom akkor vékonyan is gázul fog kinézni.
2015. febr. 1. 21:27
 2/6 A kérdező kommentje:
De már nagyon sokat edzettem rá és szerintem elég izmos csak nagyon vastag. Kimondottan csak combra van olyan feladat, ami arra van, hogy vékonyabbak legyenek?
2015. febr. 1. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem létezik ilyen feladat.

Nem lehet egy izmot edzéssel vékonyítani, olyan sincs hogy helyi zsír égetés, magyarul nem te döntöd el hogy honnan fogysz, mindegy melyik testrészedet mozgatod.

2015. febr. 2. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Futás.

Én azt mondom, de eddz rá, főleg ne szobabicót, hanem a futás a legjobb! Vagy bármilyen sport, ahol futkozol: tenisz, kosárlabda, foci, stb, én futógépen szoktam futni, a tapasztalat az, hogy az viszi le legjobban a zsírt!!

2015. febr. 2. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
javítás: "én azt mondom NE eddz rá!"
2015. febr. 2. 09:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom ment a zold kez:)
2015. febr. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!