Miért van az, hogy a barátnőim egészségtelenebb ebédet esznek, mint én, mégis 20 kg-al vékonyabbak?
Energetikai (ha úgy tetszik alkati, hormonális) különbség miatt. Ugye a barátnőd nem a klónod.. nyilván más mint te.
Azért még lehet rákos a jövőben, neadjIsten még el is hízhat.. majd úgy hirtelen, és nem tudja majd mitől, hiszen ugyan úgy eszik majd mint most. Ez lesz a bukta.
Más az anyagcseréjük.
Amúgy nem fog beindulni a fogyás, ha nem eszel normál szénhidrátot. Teljes kiőrlésű kenyér, barnarizs, gabonák...
Gondolom nem vagytok összezárva napi 24 órában, az ebéd pedig nem az egyetlen étkezés.
A barátnőid nyilván - még ha mást is mondanak, mert az olyan menő, hogy "én bármit megehetek" -, a többi étkezésre jobban ügyelnek, vagy pedig eleget mozognak.
Ennyi a titok!
"Amúgy nem fog beindulni a fogyás, ha nem eszel normál szénhidrátot. Teljes kiőrlésű kenyér, barnarizs, gabonák..."
Ez hazugság, a leírt gyorsan felszívódó szénhidrátforrásoknak pont az elhízásban van szerepük!
A Kérdező csirkéje és salátája teljesen rendben van, ha figyelembe veszi hogy pont a csirkemell nagyon zsírszegény, és valamikor pótol zsírt is. (bár a magasabb fehérje - alacsony zsír alacsony szénhidrátos táplálkozás sem olyan rossz, de általában kellemesebb és akár egészségesebb is a magasabb zsír, moderált fehérje és alacsony szénhidrát (zöldség) evés :)
Kedves hazugozó válaszoló!
Inzulinrezisztenciám van, amire 160g-os CH diétát kell tartsak, nem légből kapom az infókat, hanem dietetikustól a MensMentisből!
A barnarizs, teljeskiőrlésű lisztből készült kenyér és a gabonafélék LASSÚ felszívódású szénhidrátnak számítanak.
Ezzel a diétával kb 10 kilót fogytam és sikerült egy lombik.
Természetesen nem csak ezt ettem, zöldségeket is.
86%-os, Te elkezdtél hinni a betegségipar képviselőinek, és most olyan étrendet követsz, amivel soha nem gyógyulsz ki az IR-ből.
Nyilván a kis világodat megalapozó hitrendszer szerint amit én írok az hazugság lesz, meg szentségtörés.. na ez a baj a vallásossággal. Amíg Te dietetikus nevű istenfélékben hiszel, akik neked megmondják a frankót, addig nem fogod látni tágabban a világot.
Be vagy zárva egy kis dobozba, és ott vergődsz.. szabad ám kinézni a dobozból :)
Számomra amiket írtál, dietetikusok a Mensis-ből nem többek hitvány kuruzslóknál. Neked az isteneid, hiszel és bízol bennük, számomra olcsó szemfényvesztők a betegségipar zsoldjában.
Kicsit tanulj még a világról, az én oktatási ajánlásom úgy néz ki, hogy nem táplálkozástudománnyal kezdődik, hanem:
David Icke úr előadásával kvantumfizikáról, metafizikai (valódi) világról és a kontroll rendszerről
Ebbe aztán beleillesztjük (bár az előadásban is szó van róla) a nyugati betegségterjesztő álnok 'gyógyászatot', ezzel eljutunk a dietetikus söpredékedhez, akik betegen tartanak mert a jó ember beteg ember (nyilván nem a saját érdekünket képviseli a betegség hanem másokét, most az ő nézőpontjuk alapján írtam, hogy a jó ember a beteg ember).
Tehát most a világképed gyakorlatilag az amit el is várnak Tőled.
Sajnos ez a nézeted viszont nem szolgálja a Te egészségedet, fejlődésedet.. ez egy rabszolga nézete, akit irányítanak, sőt ha úgy vesszük tényleg (láthatatlan) rácsok között, egy kis dobozkában tartanak a szabadság illúziójával.
A szabadság illúziója az, hogy őszintén hiszel (hinni akarsz) hogy irányítjátok a dolgokat a kedves dietetikusoddal, és jóság van meg szeretet. De nincs, bármennyire kapaszkodsz az illúzióba, valójában hamis mosoly és álnokság van, de mindent úgy látunk ahogyan szeretnénk.. Te azt szeretnéd látni, hogy jó a 160-as diétád, azt szeretnéd hinni hogy tudod milyen lassú felszívódású a teljes kiőrlésű gabonák szénhidrát tartalma, és ennek semmi köze a valósághoz. A valódi felszívódáshoz, a valódi káros hatásokhoz..
Mielőtt azt hiszed a fogyásod érdemleges jelentőséggel bír, nem. Valamennyire visszafogtad a ch fogyasztást és fogytál, ez nem nagy eredmény, természetes és érthető dolog, de még távol áll az egészségtől és a gyógyulástól.
Elég jól kifejtettem, hogy miért tartasz engem hazudós válaszolónak és miért élsz tévedésben (illúzióban) ? :)
Hazugozó-t írtam, nem hazudozót.
ÉN nem mondtam, hogy te hazudsz. Azt te mondtad. Higgyél ebben, én meg abban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!