Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud egy olyan edzést...

Valaki tud egy olyan edzést és diétát is egyben ami nem terhel meg nagyon de mégis hatásos?

Figyelt kérdés
Valaki 1 edzéstervet és 1 diétát tud nekem összeállítani? 95kg vagyok és 175cm magas. Elég nagy zsír réteg rajtam, ezt szeretném eltüntetni és elkezdeni a rendszeres edzést. A konditermet viszont mellőzném még nincs meg a testemhez ideális izomzat. Van itthon 2db 10kg os súlyzóm azzal szoktam bicepszre erősíteni, és még minden nap megcsinálok 100 felülést. Akit tud tanácsot adni az kérem irja le.
2013. nov. 12. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Fogyáshoz inkább az aerob edzés kell: futás, úszás, bicikli vagy bármi ami sok mozgással jár. Persze ezenkívűl, ha otthon erősítesz az plusz jó és kell is, hogy legyen az izmaidnak tartása.

Étkezésre pedig figyelj, hogy napi 5-ször egyél keveset. Igazából a kalóriákon múlik minden. Számold ki és tartsd be, hogy nagyjából annyit egyél. Én is kalóriaszámolok már egy ideje és eddig 12 kilót fogytam nagyjából 4 hónap alatt. Én 102 kilóról indultam és most 90 vagyok. Napi kb. 1500 kcal-t eszek.

Itt egy link ez hasznos lesz számodra kezdéshez:

[link]

2013. dec. 5. 20:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: Ezt úgy értem el, hogy igazából csak otthon tornázok.
2013. dec. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!