Kéne egy olcsó de mégis hatásos fehérje (tömegre), és egy kreatin mit ajánlotok?
neked semmi nem kell,ha nem vagy tisztában vele hogy mi az a táplálékkiegészítő és hogy hogy működik akkor mire való akkor kár megvenni.
a kérdésedből gondolom hogy étrended sincs.
hát akkor te miért nem válaszoltál a kérdésére?
mondjad neki hogy szedje a kreatint mikor még étrendje sincs,valószínű hogy sokra fogja vinni vele,na meg a napi 20g protein is csodát fog tenni.
egyébként meg a régi válaszolókhoz képest én igencsak kedves vagyok.
Olcsó tömegre sajnos nincs, Labrada Pro v60 ez kéne neked.
Attackot nem ajánlom, mert könnyű túladagolni és akkor szétcseszi a májad és fel is vizesedsz tőle, olcsó sz@rt nem éri meg venni ebből se, inkább tablettásat, azoknak nincs mellékhatása pl. a Weider Krea-Genic nagyon jó.
mark86
fehérje(tömegre):csirkehús (30deka)
fehérje+kreatin(tömegre): marhahús (30deka)
edzés után meg tejsavó koncentrátum+dextróz (30/50gramm)
ha kevesebbet eszel vagy edzel,visszaesel.
mark86
Mondjuk nem tudom,mi a f@szom ez a kreatinmánia kezdőknél,vitamint a p1csa se kérdezi.
mivel vitaminom van ezért nem kérdeztem,tömegnövelőm is de váltani szeretnék
valamint étrendem is.de nincs arra pénzem hogy megvegyem a szar terméket aztán meg nem használ semmit(fölöslegesen dobtam ki a pénzt) ezért tettem fel ezt a kérdést. nem vettem külön még fehérjétse és kreatint sem ezért kérdezek: ahol utánnuk olvasok mindenhol más választ kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!