Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy vékonyabba...

Mit csináljak, hogy vékonyabbak legyenek a combjaim és ne érjenek össze?

Figyelt kérdés
A derekam karcsú és nem-igen van rajtam fölösleg,de a combjaim összeérnek,ha a lábaimat összeteszem.Én ilyen "thigh gap"-et szeretnék.Viszont nem akarok ilyen extrém vékony lábakat,csak egy kis háromszöget a combjaim között.De az is a bajom,hogy a csipőm se valami széles.így elérhetem,hogy a combjaim ne érjenek össze?Diétázzak vagy edzek?Mit ajánlotok?

2016. ápr. 28. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Képet tudsz feltenni ? Köszi
2016. ápr. 28. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs rajtad fölösleg, akkor lehet, hogy genetikailag ilyen az alkatod. Nekem elég hamar lett "thigh gap"-em, pedig nem is volt célom, hogy megjelenjen. Érdekes, mert nekem még van fölöslegem, még is bőven nem érnek össze a lábaim, még akkor sem, ha nem csak a lábfejeimet, de még térdeimet is összeérintem. Lehet, hogy neked a combodon van egy kis plusz kiló, de az is lehet, hogy genetika, és ropi lábakkal is összeérne. Nekem elég széles a csípőm, lehet, hogy ezért van. Ha sehol nincs rajtad fölösleg, akkor ne diétáz, csak étkezz egészségesen. Talán az edzéstől lesz egy kis formájuk, és megjelenik egy kis háromszög, vagy valami. De ne stresszelj rá, mert sok nagyon vékony lánynak sincsen, lehet, hogy neked sem lesz.
2016. ápr. 28. 20:08
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Én csak ekkora thigh gap-et szeretnék.Van ötletetek,hogy mit csináljak?

Egyébként sajnos alacsony is vagyok és az is lehet,hogy attól is érnek össze a combjaim. :/

2016. ápr. 28. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a nőnek a képen csak bevág a p.csájába a bugyija, amúgy neki is összeérnének a combjai, ha pucér lenne. Meg eleve, ha keresztbe teszed a lábaidat, kicsavarodsz, előredőlsz stb akkor egyből nem ér össze a combod, és olyan is lettél, mint a csaj a képen.
2016. ápr. 28. 22:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Most,hogy mondod tényleg előredől.Úgy nekem is van egy kis háromszög a combjaim között. :)) Jól leleplezted :) eddig nekem fel se tűnt.
2016. ápr. 29. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

van,akinek alkatilag sosem lesznek ilyenjei

ismerem egy extrém vékony lányt, de neki is összeérnek a combjai

2016. máj. 2. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetikafüggő
2016. máj. 2. 13:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz :) Anyukám tizenévesen nagyon nagyon sovány volt és mégis összeértek a combjai,mert a csípője elég keskeny (pont mint nekem).Unokatestvérem jóval testesebb nálam,viszont az ő csípője sokkal szélesebb az enyémnél és neki nem érnek össze a combjai.
2016. máj. 2. 18:29
 9/9 anonim válasza:
Lol
2022. febr. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!