Mit tegyek, hogy ne érjenek össze a combjaim?
Üdv.
Láttam sok helyen mindenféle napirendet a fogyás érdekében, viszont nem szeretnék konditerembe menni, se futni. Egy heti-rendre lenne szükségem, olyan gyakorlatokkal, amiket tudok otthon is végezni. Ha értesz az ilyenekhez írj kérlek, és megbeszélhetjük a részleteket. (Mit, hogy, csináljak?) Előre is köszönöm!
Utóirat: Kézilabdázok, nagyjából jó kondiban vagyok, kicsit nehezebb feladatokat is tudok végezni.
Par eve meg az volt a hiszti hogy mit tegyek hogy osszeerjenek a combjaim. Mert akkor meg az volt a xar ha lyuk volt a ketto kozott.
Lehet neked csontsovanyra kellene fogynod hogy ne erjenek ossze mert olyan a testfelepitesed.
Biztos hogy ilyen ostobasagokkal kell foglalkozni?
SENKI a világon meg nem jósolja, hogy mennyit kell enned vagy mikor milyen eredmény lesz. Ez nem így működik.
Ha háj van ott, akkor megfelelő étkezés, persze edzeni eleve nem árt.
Ha genetika, akkor ez van.
A genetika is meghatározza, hogy összeér-e. Rossz hírem van, nekem még 43 kilósan is összeért, most 44-45 vagyok és továbbra is összeér.
A csípő szélességén is múlik. Ne ez legyen a szempont már.
És érdekes, nekem sose mennek tönkre ott a gatyáim, pedig nem veszek drága cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!