Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék le, hogy ne...

Hogy fogyhatnék le, hogy ne érjenek össze a combjaim?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, 170 cm, 52 kg. ezzel nem lenne baj, a bmi-m azt mutatja nagyon sovány vagyok. de nem. a combjaim összeérnek, nehezen megy a sport (bizonyos sportokat kivéve, pl focizás) de az úszásról, a hosszú távon futásról lemondtam. nyáron állandóan izzadok, izzad a combom, mivel összeér. én csak annyit szeretnék fogyni, hogy ne érjenek össze, nekem ez lenne az álomalak. hogy érjem ezt el?:(

csak rendes válaszokat kérek!!

13/L

2015. júl. 4. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Futás csak az segít, meg a gyors gyaloglás. Nekem is összeér, undorodik tőle, fujjj....

170cm és 55kg vagyok 18/l

2015. júl. 4. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Tudod, nem csak attól függ, hogy össze ér-e a lábad vagy sem, hogy van rajtad felesleg avagy nincs, sokkal inkább a csontozaton múlik, ugyanis ha a combcsontjaid közel vannak egymáshoz, csak akkor nem fog össze érni a lábad, hogyha csont meg bőr leszel, ami viszont szörnyen egészségtelen, főleg úgy, hogy már most is elég sovány vagy.

Amit tudok ajánlani, az a lovaglás, ami különösen jó edzi a comb belső izmait (lovaglóizomnak is szokták hívni, pont , így leviszi onnan a felesleget, és egy picit nagyobb lesz a rés a lábaid között. A másik pedig a jóga, azzal is ugyanezt a hatást érheted el.

Egyébként senki nem nézi, hogy nincs rés köztük, mert attól függetlenül lehetsz nagyon csinos.

A lényeg, hogy egyél normálisan és mozogj rendszeresen, és akkor minden rendben lesz.

2015. júl. 4. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Edzhetsz akármennyit és akárhogyan hogyha a kalóriabeviteled több mint az elégetett kalóriák száma. Egyél egészséges kajákat, de abból is normál mennyiséget, és felejtsd el a cukorkákat, tejcsokit.
2015. júl. 4. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Még annyit írnék szemléltetésképpen, hogy én 168 cm vagyok és 58 kg, szóval azért lehet érezni köztünk a különbséget, és nekem van egy pici résem. Ezzel azt akarom láttatni, hogy nem azon múlik, hogy hány centi, és kiló vagy, hanem a csontberendezkedéseden.
2015. júl. 4. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
168cm, 55kg, s csak a tövénél ér össze, csípőm 96-97cam, kicsit O-lábam is van.
2015. júl. 4. 14:53
 6/6 A kérdező kommentje:

13:01 nem az érdekel hogy mások mit gondolnak.. de személy szerint engem nagyon zavar ezért szeretném. :/

13:14 hetente 2x lovagolok és semmi eredménye nincs, a jógát kipróbálom, köszönöm!!:)

2015. júl. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!