Hogy fogyhatnék le, hogy ne érjenek össze a combjaim?
13 éves vagyok, 170 cm, 52 kg. ezzel nem lenne baj, a bmi-m azt mutatja nagyon sovány vagyok. de nem. a combjaim összeérnek, nehezen megy a sport (bizonyos sportokat kivéve, pl focizás) de az úszásról, a hosszú távon futásról lemondtam. nyáron állandóan izzadok, izzad a combom, mivel összeér. én csak annyit szeretnék fogyni, hogy ne érjenek össze, nekem ez lenne az álomalak. hogy érjem ezt el?:(
csak rendes válaszokat kérek!!
13/L
Futás csak az segít, meg a gyors gyaloglás. Nekem is összeér, undorodik tőle, fujjj....
170cm és 55kg vagyok 18/l
Tudod, nem csak attól függ, hogy össze ér-e a lábad vagy sem, hogy van rajtad felesleg avagy nincs, sokkal inkább a csontozaton múlik, ugyanis ha a combcsontjaid közel vannak egymáshoz, csak akkor nem fog össze érni a lábad, hogyha csont meg bőr leszel, ami viszont szörnyen egészségtelen, főleg úgy, hogy már most is elég sovány vagy.
Amit tudok ajánlani, az a lovaglás, ami különösen jó edzi a comb belső izmait (lovaglóizomnak is szokták hívni, pont , így leviszi onnan a felesleget, és egy picit nagyobb lesz a rés a lábaid között. A másik pedig a jóga, azzal is ugyanezt a hatást érheted el.
Egyébként senki nem nézi, hogy nincs rés köztük, mert attól függetlenül lehetsz nagyon csinos.
A lényeg, hogy egyél normálisan és mozogj rendszeresen, és akkor minden rendben lesz.
13:01 nem az érdekel hogy mások mit gondolnak.. de személy szerint engem nagyon zavar ezért szeretném. :/
13:14 hetente 2x lovagolok és semmi eredménye nincs, a jógát kipróbálom, köszönöm!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!