Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve...

Nagyon el vagyok keseredve hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok kibékülve önmagammal. Már hosszú évek óta volt rajtam némi plusz, de az utóbbi 1-2 évbe felszaladt rám. Egyáltalán nem tetszik magamnak. Úgy érzem többek között ez a párkapcsolati ügyekbe is nagyon vissza vet. Egyszerűen annyira elkeseredett vagyok hogy azon gondolkozom hogy koplalnék, de arra sem vagyok sajnos képes. Egyszerűen szeretek enni, és elég jó étkű vagyok. Sokat eszek. Teljesen tanácstalan vagyok. Sokszor nekifutottam már, de szinte mindig rá hagyom. Én az az ember vagyok, aki eredményt akar, minél hamarabb. Ahogy pedig olvasom ilyen heti 1-2 kiló jön le ha normálisan csinálja az ember? Ez el is veszi a kedvemet az egésztől, és csak még jobban demotivál. Mit tehetnék?
2015. jún. 30. 20:54
 1/6 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy ha nem eszek kiadósan ahogy szoktam akkor 1 órán belül már elkezd sanyargatni az éhség.
2015. jún. 30. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a heti egy két kiló azért nem olyan biztos nekem első hétben rögtön 4 kiló ment le 168cm/63kg voltam , most 3. héten tartok és már 7,5 kiló ment le 55 vagyok és egy mérettel kisebb sortba is beleférek , nagyon nagy élmény pár kilóval kevesebben csinosnak érezni magadat sokkal jobb mint pár zacskó csipsz hogyha szívesen nézel tükörbe és látod hogy egy s-es póló is jó rád . Hogyha belekezdessz a diétába az első hét kemény lesz de aztán már kb természetes lesz h kevesebbet eszel , meg fogod szokni :)
2015. jún. 30. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szóval Te azért eszel többet mint kellene, mert szeretsz enni. Vagyis ez neked egy hobbi is úgymond. Amit pusztán az élvezetért csinálsz. Van más hobbid is? Én azt mondom keress hobbit ami ugyan úgy élvezetet ad és így egyrészt kevesebb időd lesz a kajálni, másrészt nem is fogsz rá annyira vágyni. Aztán pedig állíts fontossági sorrendet. Azt írtad a súlyod miatt párkapcsolati problémáid is vannak. Tedd fel magadnak a kérdést, tényleg fontosabb a kaja mint egy pasi/csaj? Inkább az ételt választod mint a szexet? Melyik a nagyobb élvezet? Kétlem hogy a kaját fogod választani.
2015. jún. 30. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Heti 1kg-ot akkor érdemes csak fogyni, ha bőven van miből.

Ismerős volt ez az érzés, de valamikor neki kell állni. Ne holnapra akarj jól kinézni, add fel az ilyen elképzelésedet. Ne idén nyárra akarj lefogyni, nem fog menni. Akarj 2 év múlva nyárra jó alakot, addigra teljesen egészségesen és maradandóan leadhatod a felesleget és felszedhetsz némi tetszetős izmot is.

Fontos, hogy a motiváció ne maga a fogyás legyen, hanem... hát nem tudom mi. Én az endorfinért futok, sétálok hosszabb távokat, meg azért, hogy felejtsek. A fogyás már csak melléktermék. Igaz, közben meg kellett reguláznom az étkezést is, de a futós napokon szinte bármennyit ehetek, mert jó sok energiát levisz a mozgás. Heti 3x enni (ennyiszer indulok futni) bőségesen még mindig jobb, mint a koplalás, ami ráadásul nem is maradandó.

2015. jún. 30. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és 3-assal teljesen egyetértek, a számból vette ki a falatot, vagyis a szót.
2015. jún. 30. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Az éhezés csak a tudatlanok megoldása!

Mért nem próbálsz talán utánaolvasni a dolgoknak???

Sose értettem hogy akarnak fogyni azok akiknek fogalmuk sincs a dolgokról!

Olvasd el ezt a könyvet!

[link]

Ha a reklám jön be frissítsd az oldalt!

És az egészet olvasd el hogy összeálljon a kép!

2015. jún. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!