Mivel fogyhatnék le nyár végéig?
Sok mindent próbáltam, de nem ez a lényeg hanem az h hogy tudom le adni a combomról a fenekemről és a hasamról a felesleget augusztus elejéig??
és hogy tudnám a vádlimat kicsinyíteni eléggé izmos :( bár szeretem csak picit lehetne kisebb ha van valakinek valami normális hozzá fűzni valója légyszíí írjatok :) előre is kösziiii
Meglehetősen keveset írtál. Tudni kellene, hogy hány kiló vagy, mekkora a testzsírszázalékod, hány éves vagy, stb.. Hetente a normálisnak tekinthető fogyás az 1-2 kilogramm. Extrém esetben mondjuk 3-4. Ha neked 15 kilót kell lefogynod, akkor nincs az az isten, hogy te nyár végére lefogyjad. És alapból ott van az is, hogy amennyiben kihagyás után vagy, akkor még be kell indítani az anyagcserédet is. Ez nem 1-2 napban, hanem 1-2 hétben mérendő.
Futással és úszással elég jók az esélyeid, ha jól csinálod.
Vádlidat kicsinyíteni mert izmos? Szerintem te lány vagy. A vádli az is egy izom. Ne akard kicsinyíteni vagy gyengíteni, mert akkor meg a mozgás lesz nehezebb. Ha a lábadon van zsír, akkor sporttal le fog jönni az is. Helyi fogyás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!