Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyár elején 52-53 kilós...

Nyár elején 52-53 kilós voltam most meg 58-59. nincs időm sportolni, mert suliba járok és sok a tanulni való. Azt kell egyem amit a szüleim föznek. Hogy fogyhatnék vissza?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:

velem is ezt volt a helyzet....

én is olya 7 kilot felszedtem

nos nekem a sok sport segitett meg hogy mindenbol keveset ettem de komolyan tésztabol is rizsbol is ami ch bomba abbol mindig kicsit keveset!!! én futok biciklizek tornazok minden csinalok és lám beindult a fogyás.

am nemtudom mert a fogyashoz szerintem nagyon is szukség van sportra!! ha nem tornazol mozogsz sulyttartasz szerintem

nézd meg a napi kcal értéked és egyél min.500al kevesebbet ha pl 1800 akkor 1300at egyél és ez hus zoldség gyumi tk. kiflibol teojon össze max turo kefir tojas!!! mozgasnak a séta is jó am napi 20 perc aztan emelheted vagy hétvégén kicsit bicózhatsz is a baratnőiddel csaladdal :)

remélem segitettem!

2014. nov. 2. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:

#első vagyok

én is tanulo vagyok gimis és a sport mellett tudok tanulni pedig 3 4 mire hazaérek kicsit pihenek sportolok utana nyomom a tanulast

ha nagyon akarod betudod iktatni amugy én is megoldom.

2014. nov. 2. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
ebédnél pl. mikor szüleid főznek mindig válaszd a kevéséb hízlalót, például ha hús van, és mellé mondjuk krumpli és saláta, akkor te edd csak salival. Vagy ha rántott hús van szedd le róla a panírt. És egyél mindenből kicsit kevesebbet mint azelőtt. Szerintem ezt így meg lehet oldani. Vacsira mondjuk már ne egyél szendvicset, vagy ilyesmiket, hanem csinálj egy zöldségsalátát pár csík csirkemell sonkával, vagy 1-2 tojással. Hagyd el a nasikat, csokit, chipseket, joghurtokat, fehér kenyér helyett próbálj teljes kiörlésűt enni. Igyál sok sok vizet!! És szerintem otthon suli után csak van egy fél vagy 1 órád tornázni, vagy elmenni futni, vagy valami. Legalább heti 3x.. Szerintem nem vesz el sok időt.. És már ezis nagyban hozzájárulhat. Sok sikert!:)
2014. nov. 2. 13:28
 4/6 anonim válasza:
Inkább reggel, délelőtt egyél többet, de az se legyen nagyon cukros. Próbálj napközben többször keveset enni. Este 6-7 után már ne egyel semmi cukrosat, tésztát. Akkor már jobb kis zöldség.
2014. nov. 2. 14:04
 5/6 A kérdező kommentje:
van a suliban egy héten 2 tornaóra és most elkeztem kézilabdázni, ahova hetente 2-szer járok és másfél orát tartanak.Ha ennyit sportolok kicsit könnyebb lessz fogynom?
2014. nov. 3. 15:43
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ha a szüleid fősztjéből keveset eszel és hetente több órát mozogsz biztos lemegy 2-3kg sok sikert most én is fogyozom és remélem sikerül úgyh HAJRÁÁ :)
2015. jún. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!