17éves vagyok,167cm,75kg. Asztmás vagyok igy nem tudok sportolni. De ha sport nélkül fogyok lógni fog a bőröm. Hogy fogyhatnék?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 08:54
1/12 anonim válasza:
akkor sehogy ha sem diétázni, sem sportolni nem akarsz.
2/12 A kérdező kommentje:
nem értelek...épp erről szól az egész h kb fél percet birok futni vagy annyit sem és már rosszul vagyok...elég erős asztmám van.
és nem azt mondtam h nem akarok diétázni! hanem h csak simán diéta uán megereszkedhet a bőröm.amit nem szeretnék...
2010. aug. 10. 09:07
3/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem mindenképp konzultálj az orvosoddal, hogy ő mit ajánl. Mégiscsak okosabb a több éves egyetem után, mint mi:)
Csak bátorításképp, meg hogy ne add fel: Cseh Laci is asztmás.
Bármit is kezdesz el, kérdezd meg az orvosodat!
4/12 anonim válasza:
Futás helyett van ezer más módszer, amivel fogyhatsz. Ha nem bírsz futni, ott a bicikli, elmehetsz úszni, satöbbi. Ezt olvasd át: [link]
5/12 anonim válasza:
A séta is nagyon jó. Sétálj, amilyen tempóban bírsz, sokat! Legalább 2-3 km-ert, de egyre többet.
6/12 anonim válasza:
Az erős asztmások is sporolhatnak, én is az voltam. Ne erősítsd magadban a betegségtudatot és ne sajnáld magad. Persze, futni nem szabad, én se bírtam. De lehet úszni, az kimondottan jót tesz. A barátnőm is asztmás, és ő is úszik. De lehet sétálni vagy jógázni is.
7/12 anonim válasza:
igaza van az utolsónak, menj sportolni
8/12 anonim válasza:
Mikor kiderült hogy asztmás vagyok a doki közölte velem hogy vegyek egy szobabicót és napi 30-60 percet tekerjek
9/12 Gabi66 válasza:
Egyet értek a sportra buzdítókkal. Csak fokozatosan, orvosi segítséggel. Valószínű az asztmád is csökken majd. Nem féltenek a szüleid nagyon?
10/12 A kérdező kommentje:
nem, nem féltenek a szüleim:)
és beszerzek egy szobabicit:D:)
2010. aug. 10. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!