Így lehet fogyni ( sport)?
úgy gondoltam hogy fogyok .
Szóval szeretnék mindenhonnan leadni , így lehetne ? : hasról , felülések naponta 10 , karról súlyzózás (2kg) 21 emelés / kar , lábról nincs ötletem ez így hatásos ?
egyébként csokit nem eszek sokat nem mondom hogy nem eszek de 1 nap egy db-ot megeszek , szendvics : téliszalámi , csízió sajt, vaj , és még gyümölcs tea . plusz persze a Tesi órák
_Pont_ 21 karemelés? :)))
Csízió sajt. :D
Ne haragudj, biztosan kapsz majd értelmes választ is... :DDD
Bocs, de nem jó a módszer. A gyakorlatok erősítenek, neked viszont zsírt kell leadnod. Kocogás, biciklizés, úszás.
Az étrend meg... A téliszalámi tele van zsírral, a sajtban is elég sok van, a vajban rengeteg.
A gyümölcstea (cukor nélkül), meg a tesióra jó.
Igen, a felülés izmosít. A fogyás pedig az energiaegyenlegtől függ. Ha történetesen zabálsz egész nap, akkor futással együtt is hízni fogsz. Ha keveset eszel, akkor pedig futás nélkül is fogyni fogsz.
Szerintem nagyon fiatal vagy, inkább kérj segítséget az iskolai védőnőtől.
Ne csinálj ilyen gyakorlatfoszlányokat. Kardiózz rendszeresen és " teljes " sportot végezz. Pl. úszás, korcsolyázás, kosárlabdázás, kocogás, aerobik, stb.
Már amennyiben látható eredményt akarsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!