Hogyan fogyhatnék gyorsan és tartósan 4-5 kilót?
170cm és 57-58kg vagyok, 4-5kilótól szeretnék megszabadulni de sehogy sem megy. nem eszek sokat, kb 1500-2000kcalt egy nap, és nem szemétkaján élek (húst nem eszek).
minden nap járok atlétika edzésre, mert 10éve atletizálok versenyszerűen, de pár éve (a súlyfelesleg miatt) már nem tudom a régi formámat hozni, ezért szeretnék pár kilót leadni.
valaki tudna segiteni?
Megértelek de én a helyedben nem fogynék többet. Én 160 cm 46 kg vagyok és még így is anorexiásnak hívnak. Bajod lehet abból ha többet fogysz de ez az én véleményem. :)
Amúgy 6 után ne nagyon egyél,leginkább egy nap 3 étkezés (reggeli,ebéd,vacsora) de persze ez alkattól függő. Attól h atlétikázol még sportolj egy kicsit pl fuss reggelente,tornázz otthon de óvatosan vagy csak menj ki a szabadba és "játékosan" sportolj,itt arra gondolok h focizz,kosarazz vagy bármi más. Remélem tudtam segíteni :)
Én ma kedtem el egy fehérje diétát.
Melynek segítségével 2 hét alatt akár 5-8kg minuszt is elérhetsz.
Ez a diéta félévente alkalmazható.
Napi 3 étkezést tartalmaz reggeli,ebéd vacsora
Ha gondolod irj üzit és elküldök egy minta étrendet.
De a www.mindmegette.hu oldalon rengeteg diéta van,véleményekkel illetve hasznos tanácsokkal.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!