Segítség! Hogyan fogyhatnék le tartósan?
Figyelt kérdés
Már 2 éve próbálkozok . Elsőnek úgy próbáltam h minden nap csak egy almát ettem , de nagyon éhes voltam és ettem és visszahíztam. Aztán úgy h egész nap tornázok és kevesebbet ettem , ez jól ment 2 hétig látszott is h fogytam . De egy nap kihagytam mert jött barátnőm és onnastól kezdve nem volt erőm elkezdeni . Ha el is kezdtem az lett a vége h 10 max 15 percig tornáztam aztán mindig azt mondtam magamnak ó majd még később folytatom és nem folytattam. Kérlek írjatok valami jó tanácsot.2011. aug. 31. 12:04
2/6 A kérdező kommentje:
Van :)
2011. aug. 31. 12:10
5/6 anonim válasza:
Az rossz ötlet, hogy ilyen drasztikus vagy Magadhoz. :( Nem szabad sem az evést ennyire megvonni, sem egész nap edzeni...Önuralom. Ez az alapja mindennek, és erre tanácsot nem lehet adni, határozd el fejben, hogy akkor mostantól nincs csokika meg sütike, hanem barna rizsecske és sok sok víz..És akkor az ne 2 hétig tartson hanem egy életmód legyen..Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!