Hogyan fogyhatnék mellből?
Tudom, hogy nincs helyi fogyás, de valami yakorlat esetleg van, ami által kisebb lesz a mellem?
Nagyon zavar, alacsony vagyok, normál testalkatú, de mivel a melleim nagyon nagyok, sokkal ducibbnak nézek ki, arról nem is beszélve, hogy alig hordhatok rendes, nőies ruhákat, mert még egy kisebb kivágásnál is rib@.. ncosnak nézek ki, meg olyan, mintha kitenném mindenem, pedig nem szeretném. Így maradnak a hagyományos pólók, fölsők, de azokból is egy mérettel nagyobbat kell vegyek, bikinikérdést nem is említem...rémes.
Van esetleg valakinek hasonló gondja? Tapasztala? Diétázom és sportolok, szeretnék amúgy is fogyni, de reménykedem, hogy a mellemből sikerül jó sokat leadni.
Bocsi de reklám nem érdekel egyáltalán, és ha 25 kg-ot fogynék, akkor kevesebb, mint 30 kg lennék...
És ha már nem olvastad el: normál testalkatú vagyok, csak a nagy melleim miatt nagyobb ruhákat kell hordanom...bocs, de ezek a gerillareklámok kiakasztanak. Aki nem rám akar sózni valami baromságot, attól továbbra is várom a tanácsokat.
A testalkatom, mint írtam, normál, a mellem túl nagy. Nem fogyitablettákat akarok szedni, hanem esetleg valami tornával, súlyzós gyakorlattal kisebbé tenni a mellemet.
Ki tud ebben segíteni, vagy kinek van ilyen gondja?
Hát sajnos férfiszemmel biztos szép, viselni viszont nagyon rossz. Nem tudok normális ruhákat felvenni, nem tudok hason aludni, nem tudok, futni, vagy ugrálós sportot űzni, mindig fáj a hátam, derekam, nem tudok felvenni egy csinosabb ruhát, mert minde túl kihívónak tűnik rajtam, és ugye ez sok helyzetben rossz. Pl. munkahelyen, iskolában ,vizsgán, céges rendezvényeken elég gáz. A méretben rám jó ingeket nem tudom összegonbolni, vagy folyton szétpattannak a mellrésznél...stb.
Lehet, hogy a pasik szeretik ezt nézni, kisebb, mindjuk B kosárral sokkal jobban érezném magam.
Szálkásító étrend. De ha alkatilag bögyös vagy, akkor ezzel fogsz élni.
Olyan ez, mint amikor két lába van az embernek, és zavarja. Hát, ez van. Nyilván jöhet úgy a vonat, hogy pont leszabja az egyiket, de általában azzal él az ember, amivel születik. Hízni, fogyni, izmosodni lehet, de vannak genetikailag meghatározott alapok, korlátok.
Hát, és derékfájdalomra az erősítés mindenképp gyógyír, testépítés környékén nézz körül (google, vagy itt kategória), biztos tudnak segíteni a derekad, és hátad megerősítésében. Merem ajánlani a gyógytornát is, ha felkeresel egy gyógytornászt pontosan tudni fogja milyen izmokat megdolgoztatva múlik el a panasz.
Mivel a mell nem csak zsírszövet, és mondod hogy a testalkatod elég vékony típusú, nem hiszem hogy sporttal sokat tudsz változtatni ezen, bár nyilván nincs képünk rólad, hogy lássuk esetleg mennyi a testzsír %-od (hogy mennyi jönne le kb).
Hason nem fogsz tudni aludni nagy mellel, csak ha párnát raksz alá, barátnőmnek is ez a baja (bár se ő, se én nem bánom :D )
Szerintem egyébként te érzed magad nőies ruhákban ribisnek, kicsit gátlásos vagy. Ha el akarod kerülni a villantásokat, vegyél pár könnyed selyemsálat (vagy olyan hatásút), és azt tedd a nyakadba. + valami mellény/bolerót felvéve is elterelhető a melledről a tekintet, csak a mély kivágásokat kell kerülni (vagy a sálat vele együtt)
Próbálkozhatsz alakformálással, de nagy változás szerintem nem lesz, max a derekad karcsúbb lesz, ami méginkább kiemeli a melleid. Szerintem fogadd el magad, gyógytornát mindenképp csináld, ha hát, és derékproblémáid vannak.
A ruhák meg... ugyan már... soha nem találtok egy normális ruhát se, még több órás vásárlás után se, úgyhogy ez nem indok. :D :D :D
Nincs veled semmi baj, úgy vagy jó ahogy vagy.
Itt amúgy nézelődhetsz hogy mivel mit hozhatsz ki:
Osztom a 2-es válaszoló véleményét,de természetesen megértem a problémádat.Véleményem szerint aerob típusú sportot,mozgást végezzél.Amint írtad kisebb súllyal a melleid is kisebbek voltak.A súlyzózással a méreten nem lehet segíteni.A futásnál nincs hatékonyabb fogyás szerintem.(pl.egy jó sport melltartóval)
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!